New Splendid Hotel and Spa - Adults Only CMP

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Centrul wellness este destinat exclusiv adultilor si copiilor cu varsta mai mare de 16 ani!
NEW SPLENDID HOTEL, noul corp construit, este o extindere a corpului principal si a fost inaugurat in primavara anului 2016, restaurantul, receptia si lobby-ul fiind comune cu Hotel Splendid.
In New Splendid Hotel se pot caza doar adulti si copiii peste 16 ani. Capacitatea hotelului este de 24 camere astfel: 8 Camere Duble/Twin Superioare cu vedere catre lac, 7 Camere Duble/ Twin Superioare cu vedere catre statiune, 3 Camere Duble Superioare cu Jacuzzi cu vedere catre lac, 3 Camere Duble Superioare cu Jacuzzi cu vedere catre statiune, 1 Camera Dubla Deluxe, 1 Apartament Wellness, 1 Apartament Executive.

Dotari si servicii
Acesta ofera o piscina interioara cu zona de hidromasaj, sauna uscata, sauna umeda, dus emotional, fantana de gheata si o zona de relaxare, dar si de servicii de masaj, cu programare prealabila.
Serviciile de wellness se achita suplimentar.
NU se accepta animale de companie.

Servicii masa

MASA: restaurant propriu 4*
Mic dejun - bufet suedez;
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz in sistem fisa cont;
Pensiune completa- mic dejun bufet suedez + pranz + cina in sistem fisa cont.

Dotari camere
Dubla /twin Superioara vedere lac/ statiune si balcon
Facilittile camerei: vedere spre lac/ statiune, balcon privat, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, inclzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseal de gresie, plas de tantari, garderob/dulap. Baie: dus, cada, usctor de pr, halat de baie, articole de toalet gratuite, papuci de cas, prosoape. Situate la etajele I-IV. Etaje superioare accesibile cu liftul.Suprafata camerei: 29 mp.
Dubla Superioara cu jacuzzi vedere lac/ statiune, fara balcon
Facilittile camerei: vedere spre lac/ satiune, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, inclzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseal de gresie, plas de tantari, garderob/dulap. Baie: cada cu hidromasaj, usctor de pr, halat de baie, articole de toalet gratuite, papuci de cas, prosoape. Situate la etajele I-III, accesibile cu liftul.Suprafata camerei: 30 m.
Dubla deluxe cu terasa - 1 camera
Facilittile camerei: vedere spre lac si spre statiune, terasa, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, inclzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseal de gresie, plas de tantari, garderob/dulap, facilitati pentru preparare de ceai/cafea.Baie: cada cu hidromasaj, usctor de pr, halat de baie, articole de toalet gratuite, papuci de cas, prosoape. Situata la etajul IV.Suprafata camerei: 30 mp.
Apartament Wellness (Deluxe Suite with Spa Bath and Lake View) - 1 apartament
Facilittile apartamentului: vedere spre lac. Compus din dormitor si living open space si chicineta. Dispune de: terasa cu jacuzzi, zona de relaxare, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, birou, aer conditionat, inclzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseal de gresie, plas de tantari, garderob/dulap, zon de luat masa, zona de gatit, frigider, cuptor cu microunde, facilitati pentru preparare de ceai/cafea. Baie: cada cu hidromasaj, dus, usctor de pr, halat de baie, articole de toalet gratuite, papuci de cas, prosoape. Situat la etajul V. SuprafaLLa apartamentului: 45 mp.
Apartament Executive - 1 apartament
Facilittile apartamentului: vedere spre statiune. Compus din dormitor, living, precum si o chicineta open space. Dispune de: terasa, zona de relaxare, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, birou, aer conditionat, inclzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseal de gresie, plas de tantari, garderob/dulap, bar, zona de gatit, frigider, cuptor cu microunde, facilitati pentru preparare de ceai/cafea, baie, cada cu hidromasaj, dus, usctor de pr, halat de baie, articole de toalet gratuite, papuci de cas, prosoape. Situat la etajul V.SuprafaLLa apartamentului: 55 mp.



Facilitati

Aer conditionat
Hotel pentru cupluri (+18)
Internet
Internet in camera
Parcare
Piscina interioara
Restaurant
Sala de conferinte
Sauna
Spa-welness