O3zone

Baile Tusnad, Jud. Harghita, Romania

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Hotelul O3zone, deschis pe baza conceptului de Spa, Natura Conferinte, situat in centrul statiunii, orientat spre Stanca Soimilor, are pozitia de leader atat ca amplasare cat si din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite.
Hotelul dispune de 108 camere duble, 5 apartamente si 1 apartament de lux; restaurant, centru Spa, sala de conferinta.
Centrul de conferinte cu 3 sali este conceput pentru a satisface o gama larga de cerinte pentru orice eveniment de succes.
Pentru clientii cazati accesul la spa (piscina interioara, jacuzzi, saune si mini sala fitness) este gratuit, fara programare, In functie de locurile disponibile, cu respectarea normelor de preventie In vigoare.
Program functionare Spa: martiaduminica 9:00a21:00, luni 14:00a21:00. Hotelul isi rezervadreptul de a Inchide temporar centrul spa pentru efectuarea lucrarilor de mentenanta. Aceste perioade vor fi comunicate In prealabil partnerilor prin eamail.
Restaurantul O3zone cu o capacitate de 120 locuri
In cazul in care numarul turistilor cu demipensiune/pensiune completa este mai mic de 15 persoane, turistii vor putea comanda din meniul a la carte In valoarea mesei respective.
In perioadele vacantelor scolare precum si in weekenduri pe tot parcursul anului (ziua de vineri si sambata) tarifele cu mic dejun nu se aplica. Rezervarile pot fi facute doar la tarifele de demipensiune sau pensiune completa.
Camerele matrimoniale au o suprafata de 20 mp, sunt dotate cu un pat dublu de o dimensiune de 160 x 200 cm
Camerele twin au o suprafata de 20 mp, sunt dotate cu 2 paturi separate.
Camerele au baie cu cabina de dus si beneficiaza de vedere catre munte sau catre padure, iar o parte dintre ele au balcon. In camerele fara balcon este posibil asezarea unui pat suplimentar (contra cost).
Camera Touch of Nature au o suprafata de 20 mp, sunt dotate cu un pat dublu de o dimensiune de 160 x 200 cm, cafetiera si balcon cu vedere catre munte sau catre padure si sunt situate la etajul 2.
In aceste camere putem face rezervari pentru 1 sau 2 adulti (doar persoane cu varsta peste 14 ani).
Apartament standard au o suprafata de 30-40 mp, dispun de un living cu o canapea extensibila si un dormitor cu un pat dublu de o dimensiune de 160 x 200 cm. Sunt situate la etajele 5-8.
Este permis accesul cu animale de companie doar in camerele situate la etajul 1.
Taxa animal companie - 50 lei / zi