Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Informatii
HOTEL OVICRIS SELENA este situat in apropiere de centrul statiunii si de gara Eforie Nord, la 5 minute de plaja si are in total 188 camere.

Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta aTaxa de promovare a orasului Eforie Norda in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.

Dotari si servicii

Hotel Ovicris Selena a fost reamenajat astfel incat sa ofere o ambianta placuta, camerele hotelului fiind spatioase, bine intretinute pentru a acomoda cat mai bine clientii hotelului. Acesta pune la dispozitia oaspetilor terasa, cafe bar, loc de joaca pentru copii, foisor, parcare privata contra cost in limita locurilor disponibile.
Nu sunt acceptate animalele de companie.

Servicii masa
Mic dejun - se serveste pe terasa hotelului, in functie de numarul de persoane, in sistem bufet suedez (min 40 de persoane) sau a la carte;
Pranz sau cina- sub forma de fisa cont, se pot servi la mai multe restaurante/ terase din statiune: Coralis, Dana, Carmen, Doneli.
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA INTRE 0 - 11.99 ANI, ACESTEA INCLUZAND DOAR MICUL DEJUN.

Dotari camere
Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus cu cadita, TV, balcon, frigider, aer conditionat, mocheta noua, mobilier nou.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- 0 - 2,99 ani beneficiaza de gratuitate
- 3 - 11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar; daca solicita pat suplimentar, achita 50% dintr-un loc de cazare;
- 12 - 17.99 ani achita 50% din tariful de cazare si beneficiaza de pat suplimentar, masa se achita integral;
- peste 18 ani se considera adult si se incaseaza un loc de cazare;
- al doilea copil 3 - 17.99 ani achita 50% din tariful de cazare si beneficiaza de pat suplimentar. Masa se achita integral.
- copiii cu varsta de 18 ani impliniti, sunt considerati adulti si achita obligatoriu contravaloarea unui loc de cazare, asigurandu-se pat supimentar.

Mic dejun - copii:
- 0-6.99 ani beneficiaza de mic dejun gratuit;
- 7-11.99 ani achita 50% din micul dejun
- peste 12 ani achita micul dejun integral