Oxford

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


HOTEL OXFORD este situat la intrarea in statiunea Mamaia. Hotelul se afla in apropierea plajei, la aproximativ 600 m de Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii si Delfinariu, aproximativ 1.5 km dar si langa Aqua Magic, 300m.
Acesta va sta la dispozitie cu 90 de camere si 6 apartamente, luminoase si confortabile.
Ideal amplasat, in simetrie fata de unele dintre cele mai importante repere ale orasului: centrul istoric, zona de shopping si Statiunea Mamaia, Hotel Oxford este fara indoiala cea mai buna alternativa atat pentru calatorul modern aflat in cautarea relaxarii, cat si pentru omul de afaceri dornic de a realiza evenimente de success.
Dotari si servicii

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022

Hotel Oxford este imbinarea armonioasa intre servicii hoteliere la cel mai inalt standard si necesitatile distincte ale fiecarui client care ne calca pragul.

Cu o traditie de peste 17 ani in industria ospitalitatii, hotel Oxford inseamna profesionalism, implicare si daruire fata de clienti si parteneri.
Conceptul hotelului Oxford s-a nascut din pasiunea pentru turism si din dorinta de a oferi servicii premium pentru mediul de business. Ideal amplasat, fata de unele dintre cele mai importante repere ale orasului, hotelul a fost renovat si reclasificat la 4 stele, imbinand natural traditia, eleganta si inovatia cu un design si o estetica moderna.
Restaurant: Sofra Turkish Restaurant Constanta. Folosind cele mai proaspete produse, selectionate de o echipa de bucatari pasionati si dublata de exigenta calitatii perfecte, restaurantul Sofra Turkish Restaurant, va dezvaluie savori cu influente mediteraneene si orientale, toate preparate la perfectiune, cu gust si inovatie.
Pasiunea pentru mancarea buna, preparata cu ingrediente traditionale, creativitatea si efervescenta echipei noastre compun o viziunea gastronomica unitara, facand din Sofra Turkish Restaurant locatia perfecta, pentru o cina, o intalnire business, un eveniment festiv sau un un cocktail.
Personalul de exceptie va avea grija sa va indrume spre cele mai bune alegeri culinare.
Sala de conferinte:
Library Conference Room, capacitate maxima 50 de locuri [aranjament U-Shape: 25 locuri; aranjament Teatru: 50 locuri].
Oxford Conference Room, capacitate maxima 90 de locuri [ aranjament U-Shape: 40 locuri; aranjament Teatru: 90 locuri]Nu accepta animale de companie.
Servicii masa

MASA: restaurant propriu;
Mic dejun - bufet suedez.
Sofra Turkish Restaurant, va dezvaluie savori cu influente mediteraneene si orientale.
Dotari camere
Hotel Oxford este o combinatie naturala intre traditie, eleganta si inovatie.
Cu un design si o estetica moderna, imbina fara efort confortul si utilitatea.
Camerele hotelului Oxford sunt mediul ideal pentru o seara de odihna binemeritata si un somn linistit.Camera matrimonial este prevazuta cu un pat king size, oglinzi mari cu lupa si leduri, TV Smart Led full HD, dulapuri push-to-open, linie telefonica, mini-bar, seif de mici dimensiuni, afisaj electronic pentru nu deranjati / va rog faceti curatenie, Wi-Fi gratuit, acces La control prin smart card, aer conditionat cu tehnologia inverter si balcon cu mobilier. Baia include cabina de dus, oglinda pentru cosmetica, halate si papuci, uscator de par, cosmetice Relax|Refresh|Revive.
Camera twin este prevazuta cu dou paturi twin , oglinzi mari cu lupa si leduri, TV Smart Led full HD, dulapuri push-to-open, linie telefonica, mini-bar, seif de mici dimensiuni, afisaj electronic pentru nu deranjati / va rog faceti curatenie, Wi-Fi gratuit, acces si control prin smart card, aer conditionat cu tehnologia inverter si balcon cu mobilier. Baia include cabina de dus, oglinda pentru cosmetica, halate si papuci, uscator de par, cosmetice Relax|Refresh|Revive.
Camera deluxe este prevazuta cu un pat matrimonial king size si o canapea de o persoana, oglinzi mari cu lupa si leduri, TV Smart Led full HD, dulapuri push-to-open, linie telefonica, mini-bar, seif de mici dimensiuni, afisaj electronic pentru nu deranja / va rog faceti curatenie, Wi-Fi gratuit, acces Cai control prin smart card, aer conditionat cu tehnologia inverter si balcon cu mobilier. Baia include cabina de dus, oglinda pentru cosmetica, halate si papuci, usctor de pr, cosmetice Relax|Refresh|Revive.
Apartamentul este prevazut cu un dormitor cu pat matrimonial king size, TV Smart Led full HD, linie telefonic Lai living cu canapea extensibila si fotolii, TV Smart Led full HD, seif, aer conditionat, oglinzi mari cu lupa sii leduri, dulapuri push-to-open, mini-bar, seif de mici dimensiuni, afisaj electronic pentru nu deranjati / va rog faceti curatenie, Wi-Fi gratuit, acces si control prin smart card, aer conditionat cu tehnologia inverter si balcon cu mobilier.Baia include cabina de dus, oglinda pentru cosmetica, halate si papuci, usctor de par, cosmetice Relax|Refresh|Revive.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 4.99 ani - cazare si mic dejun gratuit;
- 5 - 9.99 ani - cazare gratuita, fara pat suplimentar si achita 50% din mic dejun;
- 10 - 11.99 ani - cazare gratuita, fara pat suplimentar si achita micul dejun integral.