Poseidon Resort

Jupiter, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Poseidon Resort - Hotel & SPA pune la dispozitie 225 camere duble. 
Dotari camere etaj: TV, telefon, internet wifi,minibar, aer conditionat, balcon. Toate camerele au baie proprie cu dus.
Facilitati hotel: restaurant cu aer conditionat,restaurant terasa cu spectacole, pizzerie - cuptor cu lemne, restaurant italian, restaurant fish&grill, lobbybar, piscina adulti/copii, SPA, 3 sali de conferinte, acces internet,baby-land, plaja privata, parcare 
 

Dublele seaview si belview  au cate un fotoliu extensibil.Dubla king are canapea extensibila

ConceptFamily All Inclusive:
 
-     Accessi sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina hotelului;
-     Accesla sauna si jacuzzi (cu rezervare prealabila);
-     2sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja hotelului;
-     30min. Aqua gym;
-     Restaurant Poseidon (AI) - Orchestra live, solisti,trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvantspectacol seara de seara;
-     20% reducere la RestaurantCucina Italiana - a-la-carte -  bucataria mediteraneana,canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradina atentamenajata. - serviciu cu plata
-     20% reducere laRestaurant Fish & Grill  - a-la-carte - In acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroasespecialitati de carne si peste. - serviciucu plata
-     Internet Wifi gratuit in camere si in spatiile comune;      

-     Lasejur de minim 5 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de VaraJupiter: saptamanal - un concert, o piesa de teatru si o piesa deteatru pentru copii (1 iulie - 31 august), o intrare gratuita pentru 2 persoane/camera la Paradis Land - parc de aventura,acces permanent in limita a 3h/zi la Galaxy WaterPark Jupiter (1iulie - 31 august) si spectacole de varietati la Galaxy Hall Jupiter;
 
Sistem de servire al meselor si bauturilor:
 
In regim bufet: mic dejun (0730-0930),gustare (1000-1130), pranz (1230-1500),gustare (1630-1800) si cina (1900-2130).Acestea vor fi servite in spatii special amenajate in cadrul unitatii hoteliereunde beneficiati de serviciile de cazare. Serviciile incep in prima zi decazare cu cina.
Gustarea de dimineata se compune din douadintre urmatoarele produse: fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
Gustarea de dupa-amiaza se compune dindoua dintre urmatoarele produse: pizza, focaccia,  inghetata, compot de fructe, fructe, etc.
Bauturile alcoolice si non-alcooliceincluse se pot servi, astfel: 
1.      Barrestaurant in timpul programului de masa : apa, sucuri naturalesi carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturialcoolice.
2.      Barplaja in intervalul 0800-1900: apa, sucuri naturale sicarbogazoase, cafea, ceai, bere draft.
3.      LobbyBar in intervalul 0800-2400: apa, sucuri naturale sicarbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturialcoolice.
Bauturi alcoolice incluse: whiskey,vodka, vermut alb/rosu, , crema de whiskey, gin, digestiv.
 
 
Clubul Copiilor - TOTUL INCLUSpentru turistii Cohotels
 
                Casa cu Povesti - pe scena de sub cupola teatrului din parcul dedistractii Baby Land vor fi prezentate zilnic spectacole interactive deteatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.
                Centrul de Dans si Atitudine - cursurile de initiere in dans siexpresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.
                Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatoriprofesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului,picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusitecreatii ale micilor cursanti.
                Scoala de Teatru - pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupade profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest universfascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celorinvatate.
                Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels esteamenajata cu tobogane si jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionistise va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langaamenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse ladispozitie jocuri de table si sah.
                Babyland (1630-2300) - Unicul parc dedistractii interactive  pentru copii dinSudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plaseelastice si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor aveaca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi dinpovestirile cu pirati si indieni. 
Gradinitacu program de babysitting (0900-1200 si 1600-2100) - loculin care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului.Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Situata in incinta hoteluluiCalifornia.