PRESLAV HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului

Facilități de top

Wi-Fi zone publice

Restaurant

Piscina


Amplasată în Golden Sands, la 150 m de plaja Golden Sands, Preslav Hotel este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Preslav Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Curățenia in cameră se face zilnic.

Preslav Hotel pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 18 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Preslav Hotel sunt: Aquapolis Nisipurile de Aur - 600 m, Stradă cu cluburi de noapte - 1,2 km, Nisipurile de aur - centru - 1,3 km.

Facilitati

Activități timp liber - agrement

Biliard

Dotări camere

Curățenie în cameră - zilnic
TV
Telefon
Baie cu dus
Aer conditionat

Facilități proprietate

Spalatorie
Curăţătorie chimică
Calcatorie
Recepție non-stop
Camera pentru bagaje
Wi-Fi zone publice gratuit
Sala de conferinte
Transfer la/ de la aeroport
Zonă pentru fumători
Inchirieri auto
Seif

Masă

Restaurant
Bar

Piscină & outdoor

Umbrele de soare
Sezlonguri
Gradina
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Terasa