PUFLENE RESORT

Murighiol, Jud. Tulcea, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


INFORMATII GENERALE
Puflene Resort - destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii, confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta tinuta profesionala.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotel este situat pe malul lacului Murighiol. Accesul catre Puflene Resort se poate face cu autoturismul propriu, turistii nemaifiind nevoiti sa astepte o ambarcatiune pentru a se face transferul.
FACILITATI UNITATE
Complexul Puflene dispune de restaurant propriu (capacitate 300 locuri), parcare proprie, loc de joaca pentru copii, pisicina exterioara pentru adulti si copii, terenuri de tenis si sport, internet, bar, terasa, pizzerie. Complexul este format din 16 vile, recomandate pentru familiile cu copii si hotel (2 corpuri A si B, care ofera o priveliste superba asupra lacului si parcului propriu) avand un total de 102 camere.
Dintre acestea:
- 96 duble cu pat matrimonial sau 2 paturi. Capacitate maxima 3 adulti
- 6 Apartamente: dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila. Capacitate maxima 4 adulti.
- 16 Vile: compuse din 2 camere, living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin, baie si curte exterioara, ideale pentru familiile cu copi. Capacitate maxima- 4 adulti.
Sali de conferinta: 6 - dotate cu aparatura de ultima generatie (wifi, flipchart, ecran, videoproiector, cu o capacitate cuprinsa intre 25 si 350 de locuri.
Complexul dispune de 4 nave de transport (capacitate de transport intre 12-60 locuri, in functie de tipul de nava), informatii turistice, pastrare a obiectelor de valoare, trezirea la cerere, concierge, primirea si transmiterea corespondentei.
Nu se accepta animale de companie.
DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -wireless, uscator de par, telefon, papuci
Exista spatii de cazare cu bai dimensionate si utilate specific pentru persoanele cu dizabilitati fizice.
ATRACTII TURISTICE
Se organizeaza croaziere de o zi in Delta Dunarii cu navele proprii REX 1, cu o capacitate de 60 locuri, REX 2, cu o capacitate de 12 locuri si REX 3 cu o capacitate de 22 locuri, la bordul carora se poate servi masa de pranz.
SERVICII DE MASA
Se asigura cazare cu mic dejun bufet si restul serviciilor de masa a la cart.
FACILITATI COPII
Loc de joaca exterior, piscina pentru copii
FACILITATI EVENIMENTE
Complexul dispune de 6 sali de conferinta dotate cu aparatura de ultima generatie (wifi, flipchart, ecran, videoproiector), cu o capacitate cuprinsa intre 25 si 350 de locuri.