Sovata Ensana

Sovata, Jud. Mures, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Sovata Health Spa Hotel este un hotel versatil. Amplasat langa singurul lac helioterm din Europa (in care apa este cu atat mai calda cu cat se avanseaza in adancime), i-a catigat reputaia de a fi unul dintre principalele hoteluri de tratament din Romania. Accesul exclusiv la apa sarata i la namolul terapeutic special din Lacul Ursu se imbina cu decenii de experiena i cunotine.  
La Sovata Health Spa Hotel, ne concentram asupra medicinii naturale i a metodelor de terapie moderne asigurad astfel servicii medicale de specialitate excepionale i diversitate a tratamentelor. In acelai timp, hotelul este i un loc extraordinar pentru un scurt sejur de intreinere, un concediu de vara cu familia sau pentru evenimente, intruniri sau team building.
Un pachet complet!
Localizare:

Singurul hotel de 4 stele in Sovata, hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata se situteaza la 200 de m de Lacul Ursu. Renovat in totalitate, hotelul dispune si de o baza de tratament si welness. Hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata poate fi alegerea ideala atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru relaxare.

Dotari generale:

Hotelul pune la dispozitie 336 de locuri de cazare dispuse in 168 de camere duble, restaurant, terasa, drink bar, cafe bar, parcare in aer liber, internet, seif, spalatorie, baza de tratament si welness, doua piscine interioare (cu apa dulce / cu apa sarata), sala de fitness, solarium, baie cu aburi, jacuzzi, masaj subacval, salon de coafura si cosmetica, magazine de suveniruri, tenis de masa, biliard, bancomat, camera de bagaje, calcatorie / spalatorie, fax / copiator, sali de conferinta si petreceri, lift, seif, transfer la / de la aeroport, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa.

Dotari camere:

Cele 168 de camere de camere duble se impart in Camere Danubius si Camere Deluxe.

Camerele Danubius: Camere cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, cu vedere spre padure, si unde se poate asigura un pat suplimentar. Au o suprafata de 16 mp si dispun de balcon, baie cu cada/du, uscator de par, halate de baie,  televizor, TV cablu, telefon, radio,  minibar, seif, serviciu trezire client, room service, WIFI gratuit.

Camerele Deluxe: Camere cu 2 paturi, cu vedere spre Lacul Ursu, unde se poate asigura un pat suplimentar.
Au o suprafata de 16 mp si dispun de aer condiionat, balcon, baie cu cada/du, uscator de par, halate de baie,  televizor, TV cablu, telefon, radio,  minibar, seif, serviciu trezire client, room service, WIFI gratuit.

De asemenea, intre aceste camere exista si camere pentru nefumatori, camere antialergice i camere speciale pentru persoane cu handicap locomotor.

Servicii de masa:

Se acorda in unitatea Restaurant Sovata categoria 4* , mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina sistem bufet suedez sau fisa cont a la carte, in functie de numarul de turisti. Restaurantul ofera o gama larga i variata de preparate cu specific transilvanean dar si internaional, precum i muzica live.Program: 07:00 - 10:00; 12:00 - 16:00; 18:00 - 23:00.Program drink bar / cafe : 09:00 - 24:00 (vara: 09:00 - 02:00.)

Servicii terapeutice, wellness i fitness:

Noua baza de tratament a hotelului ii ateapta turitii dornici de relaxare i vindecare. Sarea care este renumita pentru efectul lui antibacterial i anti-inflamatoriu este esena tratamentelor efectuate la Sovata. Apa sarata i namolul medical din lac stau la baza procedurilor de tratamente efectuate in complexul hotelier.
Tratamentele sunt indicate in cazul unor afectiuni ginecologice, afectiuni reumatismale degenerative, inflamatorii si abarticulare, reabilitari dupa accindente, afeciuni hormonale, probleme de alergie, imbolnaviri ale cailor respiratorii. Toate aceste tratamente sunt disponibile la un nivel inalt i efectuate cu ajutorul celor mai moderne echipamente.
Cure balneare: balneo i hidroterapie, ginecologie, mecano i kinetoterapie, electroterapie, fototerapie, impachetari cu namol.Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Servicii contra cost: parcare, spalatorie / calcatorie, fax / copiator, transfer la / de de la aeroport.Animale de companie contracost.