Tadora

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Informatii
Hotelul Tadora se afla la cativa pasi de tarmul marii aproape de cea mai intinsa plaja din Eforie Nord.

Dotari si servicii
- 24 camere duble standard;
-  6 camere duble superioare;
- 2 apartamente junior;
- 2 apartamente exclusiviste la ultimile etaje al hotelului cu vedere panoramica;
Animalele de companie nu sunt acceptate.



Dotari camere
Camera twin fara vedere: 3 camere twin cu geam fara vedere in suprafata de 17 mp dotate cu birou de lucru, TV, minibar, telefon, conexiune internet wireless gratuita, aer conditionat, baie cu cabina de dus, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, articole de toaleta gratuite si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice. Bucurati-va de un somn odihnitor, intr-un microclimat elegant, cu mobilier din lemn masiv in culori placute si doua paturi twin de 90x200.  Poate acomoda maxim 2 adulti.
Camera dubla standard cu pat matrimonial: au o suprafata incepand de la 20 mp, camerele duble standard sunt dotate cu birou de lucru, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuita, telefon, aer conditionat, baie cu cabina de dus, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, articole de toaleta gratuite si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice. Camerelor au balcon cu spaLLiu pentru relaxare. Poate acomoda maxim 2 adulti si 1 copil sub 12 ani pentru care se poate solicita contracost un pat suplimentar in camera in limita disponibilitatii.
Apartament Junior: sunt situate la nivelul superior al structurii si  sunt prevazute cu doua balcoane, au o suprafata de  43 mp, este compus din doua dormitoare cu pat matrimonial, doua TV-uri, doua dressing-uri, doua birouri de lucru, doua minibaruri, doua telefoane, conexiunea la internet wireless gratuita si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice. Apartamentul are doua camere de baie ce sunt dotate cu cabina de dus, lavoar si vas de toaleta. Uscatorul de par, oglinda pentru cosmetica si articolele de toaleta gratuite vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Poate acomoda maxim 4 persoane.
Apartament Executiv: sunt situate la nivelul superior al structurii si  sunt prevazute cu balcon, au o suprafata de  43 mp, este compus din dormitor cu un pat matrimonial si un pat single, TV, dressing si comoda iar camera de zi este  prevazuta cu o canapea extensibila de 140 x 200 cm. Biroul de lucru, masa si scaunele, minibarul, TV-ul, telefonul, conexiunea la internet wireless gratuita si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice. Camera de baie este dotata cu cabina de dus, lavoar si vas de toaleta. Uscatorul de par, oglinda pentru cosmetica si articolele de toaleta gratuite vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Poate acomoda maxim 5 persoane si la cerere se poate suplimenta cu un pat pliant contra cost in limita disponibilitatii.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0-11.99 ani gratuitate la cazare fara pat suplimentar;
- peste 12 ani este considerat adult si poate fi acomodat doar in apartamente.