Topaz cm

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


HOTEL TOPAZ - Relaxare si confort pe malul marii
Renovat integral in anul 2023 hotelul Topaz 4****, este situat pe promenada statiunii Cap Aurora. Camerele si apartamentele decorate cu bun gust si rafinament, baile luxoase, spatiile comune elegante, restaurantul si barul de o eleganta desavarsita, piscina integrata perfect in arhitectura zonei, cadrul natural extraordinar sunt doar cateva dintre atuurile cu care hotelul Topaz isi asteapta turistii.
Locul in care padurea Comorova se prelungeste pana in imediata vecinatate a marii a fost de-a lungul anilor locul preferat de turistii dornici de o vacanta linistita in mijlocul naturii. Arhitectura deosebita, peisajul, padurea si golfurile contribuie la crearea unui cadru ideal pentru o vacanta de vis.
Locatia spectaculoasa, situata pe un promontoriu, a facut ca aceast zona sa atraga de-a lungul timpului turistii in cautarea unei oaze de relaxare. Golfuletele de pe malul marii sunt insiruite intr-un joc de forme unic, delimitand plaje cochete, iar terasele din jurul hotelurilor, inundate in verdeata, ofer o panorama deosebita asupra marii. Renascuta in ultimii ani in urma investitilor in infrastructura turistica, statiunea a capatat un aspect unic, fiind foarte apreciat de turistii in cautarea unui loc linistit si discret care sa le asigure o vacanta de neuitat departe de agitatia specifica altor statiuni de pe litoral.


Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 c. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Hotelul are parcare, 2 lifturi, piscina exterioara si bar.
Oaspetii hotelului au acces gratuit la piscina cu sezlonguri.
Nu accepta animale de companie.

Servicii masa
MASA: Serviciile de masa (mic dejun si pranz bufet, cina a la carte) se vor servi la restaurantul Hotelului Opal, din cadrul complexului Topaz-Opal-Cristal.
Mic dejun - bufet suedez
Pranz - bufet suedez 60 lei/ pers/ zi
Cina - a la carte 60 lei/ pers/ zi

Dotari camere
Toate spatiile de cazare au fost renovate integral si sunt dotate cu pat matrimonial, aer conditionat, LCD tv, minibar, wi fi, bai cu cabina de dus, uscator de par si obiecte de toaleta, si balcoane.
Camerele duble luxury au o suprafata de aproximativ 15 mp. Se poate adauga pat suplimentar. Unele pot avea vedere la mare.
Camerele triple luxury sunt mai spatioase si au in dotare, 3 paturi de o persoana din care 2 se pot uni. Suprafata aproximativ 18 mp.
Apartamentele luxury cu vedere la mare sunt compuse dintr-un living cu canapea extensibila, baie si dormitor cu pat matrimonial. Intre dormitor si living exista usa separatoare.
Apartamentele cu doua dormitoare si vedere la mare sunt compuse din doua dormitoare cu pat matrimonial, o singura baie si un mic living. Dormitoarele au usa.


Facilitati copii in camera dubla:
- primul copil 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; al 2-lea achita pat suplimentar (50% din valoarea unui loc);
- copii peste 12 ani achita pat suplimentar ( 50% dintr-un loc de cazare/zi).
Baby cot - gratuit, la cerere, in functie de disponibilitate
Facilitati

Aer conditionat
Restaurant