TTS SPA WELNESS

Covasna, Jud. Covasna, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Informatii
Hotelul este situat in renumita zona Valea Zanelor din statiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principala.

Dotari si servicii
La parterul hotelului este zona de receptie, lobby bar, restaurantul cu o capacitate de 150 de locuri si zona administrativa; la etajele 1,2,3 sunt camerele, iar la etajul 4 doua sali de conferinta si un lobby bar.
Capacitatea maxima a hotelului este de 116 de locuri dispuse in 57 de camere si apartamente (2 apartamente pentru persoane cu dizabilitati locomotorii).
Hotelul detine de asemenea centru de relaxare (piscina interioara, sauna, camera cu efect salina cu sare din Himalaya, sala gimnastica - fitness), baza de tratament moderna, parcare.
Baza de tratament a hotelului ofera turistilor o gama larga de tratamente balneoclimaterice cum ar fi: tratatament factori naturali (bai CO2, mofeta), electroterapie (realizata cu ajutorul curentilor de joasa frecventa, de medie frecventa si de inalta frecventa), hidroterapie, dus Vichy, termoterapie, kinetoterapie, terapia cu inhalatii si aerosoli, masaj medical.

Servicii masa
Restaurant propriu: mic dejun bufet suedez

Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unele camere includ o zona de relaxare pentru confortul oaspetilor. Oaspetii pot savura o ceasca de ceai in timp ce admira vederea la rau sau la gradina. Camerele au baie privata cu dus sau cada, bideu si halate de baie. Pentru un plus de confort, se asigura articole de toaleta gratuite, papuci si uscator de par.