Venus (fostul Orlando)

Venus, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Localizare:Hotel Venus 4 stele este situat in nordul statiunii, la intrarea in Venus dinspre Cap Aurora.

Dotari si facilitati:
Construit la 50 de metri de plaja, Hotel Orlando ofera camere cu vedere frontala spre mare sau cu vedere spre statiune. 80 de camera duble, Suite Lux si Suite Junior
Hotel Venus a fost renovat in anul 2016. Toate camerele duble sunt spatioase (app 30 mp) si dotate cu aer conditionat, televizor cu diagonala de 81 cm, internet wi-fi, minibar.
Pe langa spatiile de cazare, turistii au la dispozitie o piscina amenajata cu sezlonguri, umbrele si bar, un restaurant care serveste preparate apartinand bucatariei traditionale si preparate din peste, terasa in aer liber, parcare, loc de joaca pentru copii.
 Pe terasa, seara, se organizeaza diferite spectacole cu muzica live.

Camerele hotelului Orlando sunt spatioase (30 mp) si dotate cu aer conditional, televizor LCD, internet, minibar, baie cu dus, uscator de par, cafetiera, uscator de rufe. Camerele nu au balcon.

Parcare proprie (in limita locurilor disponibile), internet wireless, camera de bagaje. 
Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020  https://mangalia.ro/wpcontent/uploads/2020/02/HCL283.pdf . Va rugam sa anuntati turistii ca vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti