Venus

Slanic-Moldova, Jud. Bacau, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Hotelul este localizat in vestita statiune Slanic Moldova, cunoscuta si ca Perla Moldovei, recunoscuta documentar de aproximativ 254 de ani.
Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita pentru oaspeti, cu o capacitate de 40 de locuri. In cadrul hotelului, beneficiati de servicii de cazare, pastrarea bagajelor, pastrarea obiectelor de valoare, acces gratuit la internet wireless in holul hotelului, iar contra-cost puteti beneficia de servicii de spalatorie/curatatorie, inchiererea salii de conferinte, tratament.
Pentru cazare, hotelul are 450 de locuri, disponibile in 195 de camere, 9 semiapartamente si 8 apartamente. Camerele au 2 paturi individuale, televizor, telefon, grup sanitar propriu si minibar - la cerere in functie de disponibilitate. Apartamentele sunt formate din antreu, living, dormitor si baie. Au pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living. Sunt dotate cu 2 televizoare.
Camerele  duble  standard  nu sunt dotate cu  racitor - se poate achizitiona la tariful de 8 lei/camera/zi
Camerele   duble confort   sunt dotate cu racitor. In cazul in care opteaza pentru o camera cu balcon se achita o taxa sulimentara de 22 lei/camera/zi