Vera

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


HOTEL: in centrul statiunii, la 5 minute de plaja. MASA:in cele 2 restaurante proprii. Restaurantul din corpul A are servire ala carte cu salon si terasa acoperita. In corpul C functioneaza un restaurant cu o capacitate de 250 locuri, cu lini de autoservire. Micul dejun-bufet suedez; Pranzul si cina vor fi servite in regim a la carte;fisa cont (contravaloarea mesei va fi incarcata pe card magnetic, banii putand fi cheltuiti pe toate serviciile oferite de hotel Vera).PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE VA FI OBLIGATORIE PURATREA BRATARII PRIMITE LA RECEPTIE LA CJECK IN PE TOATA PERIOADA SEJURULUI.


Complexul Vera este alcatuit din 3 corpuri, Corpul A(4etaje), Corp B(2etaje)-fara lift, Corp C(3 etaje), 105 camere duble si 12 apartamente, 2 restaurante, 2 terase, bar de zi, parcare proprie, piscina exeterioara inaugurata in 2013 situata in Corpul C este prevazuta cu sezlonguri, sectiune piscina pentru copii, loc deju joaca pentru copii, sala de conferinte, seif la receptie, lift ( Corpurile A si C).
Camere duble dispun de televizor, cablu tv, minibar, telefon, aer conditionat, baie cu cabinade dus,senzori de fum, pardoseala din gresie si granit,internet wirelles,sistem de incalzire propriu, balcon cu mobilier (cu exceptia catorva camere din corpul B).In corpurile A si C,camerele de la etajul I beneficiaza de o terasa comuna.Camerele standard din corpurile B si C au dimensiune patului de 1.60/2m , iar camera dubla standard din corpul A are dimensiunea patului 1.80/2m.
Camere economice sunt situate in Corpul B si nu au balcon. Camerele standard sunt situate in toate cele trei corpuri si au balcoane.Camerele duble superioare sunt amplasate doar in Corpurile A si C, au vedere catre strada si sunt dotate cu mobilier diferit.Apartamentele sunt formate din living si dormitor. Apartamentele au aceleasi dotari ca si camerele duble, cu exceptia faptului ca in baie exista cada cu hidromasaj. Apartamentele superioare sunt situate inn Corpul C, au mobilier diferit,sunt decomandate(cu usa la fiecare camera).

COPII (in camera cu 2 adulti)
- 0-11.99 ani - gratuitate la cazare cu mic dejun inclus pentru maxim 2 copii (fara pat suplimentar).
La solicitarea unui pat suplimentar se achita:
- 0-11.99ani - 50 lei/ noapte, cu mic dejun inclus
- 12-17.99 ani - 70 lei/ noapte cu mic dejun inclus.
- al 3-lea adult achita 100% dintr-un loc de cazare (se asigura pat suplimentar) si mic dejun integral sau dupa caz DP/ PC
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 - 12 ANI.