VILA MOLDAVIA CLASS

Slanic-Moldova, Jud. Bacau, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Daca va ganditi sa petreceti un sejur perfect, sa respirati aerul curat din Statiunea Slanic Moldova, sa vizitati izvoarele tamaduitoare, sa admirati semetia naturii, sa ascultati susurul raului Slanic, atunci vila Moldavia Class**** este alegerea perfecta.


Vila Moldavia Class **** se afla la o distanta de aproximativ 0.7 km de centrul statiunii, la 0.5 km de partia de schi NEMIRA si se numara printre cele mai bune alegeri pentru cazare in Slanic Moldova. Este pozitionata pe malul stang al raului Slanic in apropierea DN12B, in zona pietei agroalimentare din localitate.


Cu o capacitate de 6 apartamente spatioase, Vila Moldavia Class**** ofera toate serviciile, conditiile si confortul unui hotel modern. Vila este structurata astfel: la fiecare nivel sunt cate 2 apartamente cu o suprafata de 65 mp fiecare.


Fiecare apartament are in componenta un living spatios (dotat cu canapea extensibila), loc de servit masa, o camera cu pat matrimonial, baie la dormitor, baie de serviciu, bucatarie tip open space complet utilata si balcon. Toate apartamentele sunt dotate cu cate 2 TV + cablu, internet wireless, incalzire si apa calda asigurata cu centrala proprie pe gaz. Capacitatea maxima a fiecarui apartament este de 4 adulti si un copil sub 4 ani.


Oaspetii se pot relaxa in cadrul vilei Moldavia Class la sauna si jacuzzi.


In curtea interioara a vilei este amenajata o zona de relaxare cu loc de joaca pentru copii, 3 foisoare acoperite din care doua au si gratar si loc pentru ceaun.


Parcarea se afla in fata vilei si este supravegheata video.


Accesul cu animale de companie nu este permis.