Wien

Deva, Jud. Hunedoara, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Cu o capacitate de 70 locuri, restaurantul ofera preparate specifice bucatariei vieneze alaturi de cele cu specific romanesc, maghiar, italian.

De la snitelul vienez, kaiserschmarren, la gulas unguresc si ficatul de gasca, carpacio italian, panna cotta cu fructe de padure sau coq au vin, la bucate preparate ca in Ardeal (slanina, jombon, cas si cascaval de la stana Cincis, carnati afumati de casa ori virsli de Salas), puteti trece prin meniuri pe toate gusturile in pasi de vals, dar... cu cateva kg in plus!Deschis de curand, martie 2006, hotelul WIEN se bucura de toate facilitatile unui hotel de 4 stele, alaturand dotarilor moderne tot farmecul decoratiunilor unui secol trecut. Un vals vienez, ce strabate parca din trecut, un cald cuvant de bun venit va vor chema si rechema sa ii treceti pragul.

In buna traditie a hotelurilor care-si respecta clientii, Hotel WIEN are dotari de cea mai inalta clasa, putand oricand sa satisfaca exigentele unor intalniri de afaceri. Astfel, din dotarile sale nu lipsesc sala de conferinte foarte incapatoare si dotata la standarde maxime de IT, parcare interioara, sala de fitness.

Sala de conferinte
Cu o capacitate de 60 locuri , sala este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, video, TV, aer conditionat.

Recreere
In curand hotelul va dispune de un spatiu de relaxare compus din: salon de masaj, sauna, jacuzzi, sala de fitness.

Parcarea
Parcarea interioara a hotelului este securizata gratuit de hotel.

Hotelul dispune de 24 camere duble sau in regim single, dotate cu instalatii de aer conditionat, minibar, conexiune internet, cablu TV.

Dotarile hotelului de ultima generatie il fac pe acesta sa fie mai tot timpul ocupat. De aceea va rugam, daca doriti sa ne fiti oaspeti sa va faceti rezervare din timp.