Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


INFORMATII GENERALE
Yael Luxury Apartments este un complex hotelier format din 4 cladiri distincte, situate in Busteni, in zona Golfului Regal-Piatra Arsa, intr-un cartier extrem de linistit, cu acces facil din DN 1. Complexul este situat la o distanta de 3 km fata de centrul orasului Busteni (cca 1 km Castelul Cantacuzino.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Complexul rezidential este format din 4 unitati de cazare cu 64 de apartamente, studio, suite, camere duble, pe un platou insorit, (7 suite pentru 6 persoane, 42 apartamente pentru 4 persoane, 6 studio pentru 3 persoane, 9 camere duble pentru 2 persoane) ce va ofera cea mai spectaculoasa priveliste asupra masivelor Bucegi, Baiului si Caraiman. Repartizarea se va face la receptie.
FACILITATI UNITATE
Pe langa confortul si privelistea panoramica asupra muntilor Bucegi, la Yael Luxury Apartments la sfarsitul zilei te poti relaxa la centrul wellness compus din jacuzzi, sauna uscata, zona de relaxare si masaj cu uleiuri BIO de cea mai buna calitate care este contra cost. Programarile se fac la receptie la check-in. Loc de joaca exterior, zona special creata la interior cu jocuri si console de ultima generatie, billiard, ping pong. Restaurant, terasa, facilitati de gratar internet, parcare.
DESCRIERE CAMERE
Apartamentele pentru 4 persoane (2 adulti si 2 copii sau 4 adulti) sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, marime king size, dormitor separt printr-o usa de un living spatios dotat cu canapea extensibila si au o singura baie.
Suitele sunt formate din doua dormitoare separate, 2 bai si un living cu canapea extensibila si pot acomoda pana la 6 persoane.
Studiourile sunt formate dintr-o camera cu pat matrimonial si o canapea extensibila pentru 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii cu varsta pana la 5 ani.
Camere duble pentru 2 persoane pot acomada si copii, un copil pana in 5 ani in pat cu parintii si un copil pana in 14 ani cu pat supolimentar.
Toate apartamentele, suitele, studioul au chicineta dotate modern (cuptor cu microunde, vesela, cana electrica, frigider, prajitor paine etc.) Balcoanele generoase ofera zona de relaxare cu priveliste panoramica spre munte atat din dormitor cat si din living.
ATRACTII TURISTICE
Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Cruceade pe Caraiman, Castelul Cantacuzino, partia Kalinderu (1500 metri, dificultate crescuta), Cascada Urlatoarea, Pestera Ialomitei, varful Babele, Sfinxul din Bucegi, Biserica Domneasca - Nasterea Maicii Domnului, Manastirea Caraiman - Inaltarea Sfintei Cruci, Manastirea Ialomitei,
POLITICI
Check-in-ul se face dupa ora 14.00, iar check-out-ul pana in ora 12.00, animalele de companie nu sunt acceptate.
SERVICII DE MASA
Se asigura cazare cu mic dejun si optional masa fisa cont.
FACILITATI COPII
Loc de joaca exterior, zona special creata la interior cu jocuri si console de ultima generatie
FACILITATI EVENIMENTE
Yael Luxury Apartments va punem la dispozitie sala de conferinta cu o capacitate de 50 persoane, echipata la standarde internationale pentru un mediu de intalniri de afaceri atractiv si eficient, petru training-uri, prezentari, seminarii, workshop-uri sau orice alt tip de eveniment.