Yael Luxury Apartments

Busteni, Jud. Prahova, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


YAEL LUXURY APARTAMENTS este un complex deapartamente  in sistem self cateringformat din 4 cladiri distincte, situate in orasul Busteni, in zona GolfuluiRegal-Piatra Arsa, intr-un cartier extrem de linistit, cu acces facil din DN1.Complexul se afla la o distanta de 3 km fata de centrul orasului Busteni si lao distanta de 3 km fata de orasul Sinaia.
Complexul rezidential este format din 4 unitati de cazarecu 64 de apartamente in total, pe un platou insorit, ce va ofera cea maispectaculoasa priveliste asupra masivelor Bucegi, Baiului si Caraiman.
Apartamentele sunt formate din dormitor cu patmatrmonial, marime king size, living spatios dotat cu TV cu ecran plat sicanapea extensibila pentru 2 persoane, chicineta proprie modern echipata cufrigider, cuptor cu microunde, cana fierbator si zona de servit masa. Acesteapot acomoda de la 2 pana la 6 persoane in functie de apartamentul dorit.Balcoanele generoase ofera zona de relaxare cu priveliste panoramica spre munteatat din dormitor cat si din living.
La YAEL LUXURY APARTMENTS va punem la dispozitie sala deconferinta echipata la standarde internationale pentru un mediu de intalniri deafaceri atractiv si eficient, petru training-uri, prezentari, seminarii,workshop-uri sau orice alt tip de eveniment.
Pe langa confortul si privelistea panoramica asupramuntilor Bucegi, la Yael Luxury Apartment -3 la sfarsitul zilei te poti relaxala centrul wellness compus din jacuzzi, sauna uscata, zona de relaxare si masajcu uleiuri BIO de cea mai buna calitate.
                       Copii sunt bineveniti,iar pentru acestia avem o zona special creata cu jocuri si console de ultimageneratie.