+40 251 412 036

L-V: 9:00 - 19:00
S: 9:00 - 13:00

Orphey, Bansko, Bulgaria

Descrierea Hotelului Orphey

Hotelul Orphey se afla la 5 minute de mers pe jos de parcul national Revival, la 500 de metri de centrul statiunii si 1.7 km de telegondola. A fost construit in 2004 si renovat in 2016.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant etno, lobby bar, sala de conferinte, centru SPA, piscina interioara, jacuzzi, sala de fitness, baie cu aburi, servicii de masaj in camera, baie turceasca, parcare pazita, spalatorie (presare, curatare, uscare), doctor la cerere, babysitter la cerere, loc de joaca pentru copii, magazine pentru cadouri, stand de ziare, camera depozitare ski-uri, masa de tenis.

Facilitati camere

Hotelul contine 70 de camere, amplasate pe 4 etaje cu 2 ascensoare. 25 dintre camere sunt tip Double Standard, 18 camere sunt tip Double Lux, 11 camere sunt tip Family, 8 Junior Suites si 8 Apartamente Deluxe. Fiecare camera dispune de incalzire la centrala, telefon, aer conditionat, retea Wi-Fi gratuita, TV prin satelit, minibar (taxa suplimentara), seif (contra cost), balcon, sistem de alarma in caz de incendiu, sistem de divertisment, baie privata, cada, uscator de par, pardoseala pe parchet/mocheta/gresie.

Localizare

Hotelul se afla intr-o zona linistita, la mica distanta de centrul orasului Bansko (aproximativ 500 m) si la 1.7 km de statia gondolei. Aeroportul International Sofia este situat la 160 km.

Oferta

La cerere = La cerere

Servicii incluse

Servicii neincluseConfigureaza oferta
Se verfica preturile. Va rugam asteptati!