Aluna Paje

Zanzibar, Tanzania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului



Localizare hotel

Aluna Paje este situat in inima centrului orasului Paje, inconjurat de un numar mare de magazine cu suveniruri si magazine artizanale, la doar 100 de metri de plaja cu nisip alb si cu laguna. Ideal pentru kite surfing sau relaxare intr-unul dintre diferitele baruri sau restaurante de-a lungul coastei. O vizita la Parcul Natural Padurea Jozani din apropiere (15 minute cu masina) merita cu siguranta o vizita, fiind cunoscuta pentru maimutele rosii endemice din Zanzibar, care locuieste acolo in colonii mari.

 

Facilitati camere

In fiecare dintre cele 18 camere izolate fonic se regaseste un birou. Fierbatorul electric si pliculetele de ceai/cafea instant gratuite se numara printre faciliatile oaspetilor, precum si balcoane mobilate, room service, seif, uscator de par si prosoape. Camerele au aer conditionat si apa imbuteliata gratuita. Paturile au saltele din spuma cu memorie.

 

Facilitati hotel

Hotelul este construit sub o arhitectura europeana si ofera o combinatie unica de design modern cu detalii africane si un mediu natural si verde. Palmierii maturi s-au pastrat din cele mai vechi timpuri si se pot admira de la terasa la soare cu piscina si bar de la primul etaj. Terasa de pe acoperis ofera o vedere larga la ocean si la satul Paje fiind un loc unic pe coasta de est pentru a va bucura de apus. Saptamanal se organizeaza seri cu cine la gratar si un bufet comun de peste la gratar cu muzica live pentru a cunoaste ceilalti oaspeti. La acest hotel exista o piscina în aer liber, un restaurant si un bar. Exista, de asemenea, un mic dejun continental gratuit, WiFi gratuit in zonele publice si parcare gratuita.