Hotel Andreolas Beach

Zakynthos, Grecia

Vezi poze (00)

Descrierea Hotelului

Hotelul se afla in statiunea Laganas, chiar pe cea mai populara plaja de pe insula, la 300 m distanta de centrul constant energic, populat cu nenumarate taverne, magazine si cluburi.

 


Facilitati hotel

Hotelul dispune de piscina exterioara, snack bar, Wi-Fi gratuit, receptie deschisa 24 de ore si parcare gratuita.


Facilitati camere

Fiecare camera este prevazuta cu minifrigider, TV, baie privata, dus/cada, aer conditionat (7 euro/camera/zi), seif (2,5 euro/camera/zi).


Localizare

Hotelul se afla in statiunea Laganas, chiar pe cea mai populara plaja de pe insula, la 300 m distanta de centrul constant energic, populat cu nenumarate taverne, magazine si cluburi.


Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu minifrigider, TV, baie private cu duș sau cadă, aer condiționat (7 euro/cameră/zi), seif (2,5 euro/cameră/zi).

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Double

  • 7 Nopți
  • Mic dejun
  • AUTOCAR (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

516 €/pachet

DOAR LA CERERE

Opționale

Excursii optionale Insula Zakynthos - tarife orientative

1.Excursie cu vaporul

Ne îmbarcăm la ora 09:30 din portul Zakynthos pe un vas de croazieră care va avea opriri la: Peşterile Albastre pentru fotografii (se disting prin arcele create de eroziune prin care se poate pătrunde în peşteri şi prin culoarea apei– azur–care se reflectă în ele), la plaja Navagio pentru înot (cea mai celebră plajă de pe insulă, datorită naufragiului unui vas în anii ‘80 ), la Keri pentru fotografii ale rocilor Mikri Megali şi Mikri Myzithra care ţâşnesc din mare ca nişte piramide şi pentru înot şi la Vassilikos pentru înot. Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul excursiei, în  situația în care vremea este nefavorabilă.

Tarif: 37 euro- adult; 19 euro - copil 2-11.99 ani

 

2. Turul insulei

Plecare la ora 09.00 într-un tur al insulei în care vom vizita  Biserica Sf. Dionysios, din oraşul Zakynthos, una din cele trei clădiri care au scăpat intacte după cutremurul din 1953  unde se găseşte sicriul  Sfântului Dionysios – patronul insulei, precum şi Muzeul Eclesiastic al  Mănăstirii; Bohali care se află la 3 km de oraş, unde veţi putea admira un castel veneţian construit pe ruinele vechii acropole.Oprire pentru cumpărături în staţiunea Volimes care este celebră pentru covoarele şi mătasea fabricate manual; plaja Navagio se poate admira de pe stâncă, aceasta fiind accesibilă doar de pe mare. La Agios Nikolaos vizită opţională la Peşterile Albastre. Vizită la o cramă locală unde puteţi degusta şi cumpăra vinuri.

Tarif: 37 euro- adult; 19 euro - copil 2-11.99 ani

 

3. Kaiki

Excursie de jumatate de zi pe vas pescaresc traditional. Vom pleca din portul Agios Sostis indreptandu-ne catre insula Marathonissi din golful Laganas. Aceasta insula este nelocuita cu peisaje exotice. Ne vom opri pentru aproximativ 30 minute pentru inot in apele cristaline de un albastru ireal iar daca aveti noroc Tot in aceasta zona pot fi admirate si testoasele Careta – specie protejata de lege.

Tarif: 33 euro -adult; 17 euro - copil 2-11.99 ani

 

4. Kefallonia

Traversare cu feribotul din portul St. Nikolas către portul Pessada din Kefallonia, de unde vom porni în turul insulei cu autocarul. În Kefallonia, cea mai mare insulă din Marea Ionica veţi putea vizita Mănăstirea şi Biserica Sf. Gherasim (patronul insulei), cea mai venerată biserică de pe insulă, sub ea aflându-se o peşteră în care a locuit şi s-a rugat sfântul. În mănăstire se află moaştele sfântului într-un sicriu de argint; Peştera Drogarati  - localizată la câţiva km de Sami, are două părţi dintre care una este accesibilă publicului, aici având loc concerte datorită acusticii foarte bune; Peştera Melissani situată tot lângă Sami are forma literei B, cu 2 camere separate de o mică insulă în centru. Apa este incredibil de limpede şi curată, un amestec de apă de mare şi apă dulce, văzându-se perfect fundul lacului şi în locurile cele mai adânci. De asemenea vom vizita Argostoli, capitala insulei, asezată în golful Livadi, care desparte insula în două părţi inegale. Timp liber pentru prânz şi cumpărături.

Tarif: 55 euro- adult; 38 euro - copil 2-11.99 ani

 

Nota: Tarifele sunt cu titlu informativ, pot suferi modificari.

ATENTIE! Tarifele excursiilor optionale sunt informative si se pot modifica.