ASRIN BEACH HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

-10% EARLY BOOKING
Felicitări! Ai prins una din cele mai bune oferte!
Inapoi la listare

Camere disponibile

  • CAMERA 1

STANDARD LAND VIEW

  • 7 Nopți
  • All inclusive
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

867 €/pachet

DISPONIBIL

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Plajă

Piscina

Wi-Fi camere

Wi-Fi zone publice

Restaurant

Room service

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Asrin Beach Hotel este un complex de 4 stele care se află pe malul mării, în Alanya (Antalya), și oferă plajă privată, 2 piscine în aer liber și piscină interioară. Facilitățile de la Asrin Beach Hotel includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice.

Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele luminoase de la Asrin Beach Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Asrin Beach Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară și 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Acestea sunt prevăzute cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu bar, unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Asrin Beach Hotel amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Asrin Beach Hotel dispune de plajă privată cu nisip și pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Asrin Beach Hotel se află la 4 km de Avsallar și la 61 km de Aeroportul Gazipasa. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Alanya Funfair se află la 16,0 km de proprietate.

Restaurante
  • Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Împrejurimi

Puncte de interes

  • Oras Avsallar (centru) - 4 km
  • Alanya Funfair - 16 km

Aeroporturi în apropiere

  • Aeroportul Gazipasa - 61 km

Plaje în vecinătate

  • Plajă proprie cu nisip/ pietriș - 50 m
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Aqua Aerobic
Biliard
Animatori

Activități timp liber - sport

Volei pe plaja
Banana boat
Water skiing
Tenis de masa
Sporturi nautice
Aerobic

Dotări camere

Seif
Wi-Fi camere
Vedere la piscină
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
TV
Telefon
Minibar
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat

Facilități copii

Tobogan cu apă
Piscina pentru copii
Loc de joacă în aer liber
Animatori
Club pentru copii

Facilități proprietate

Asistenta medicala
Spalatorie
Transfer la/ de la aeroport
Wi-Fi zone publice
Spa/ Wellness
Plajă
Acces imediat la plajă
Magazine
Recepție non-stop

Masă

Mic dejun tip bufet
Room service
Restaurant
3 baruri

Piscină & outdoor

2 tobogane cu apă
2 piscine exterioare
Gradina
Terasa
Umbrele de soare
Sezlonguri
Bar la piscină
Piscina interioara

Plajă

Plajă - la 50 m
Bar pe plaja
Plajă cu nisip/pietriș
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plaja privata

Spa & wellness

Sala de fitness
Sauna
Masaj
Cameră cu aburi
Baie turceasca
Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.