Hotel Blue Moon Apartments

Corfu, Grecia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului

Blue Moon Apartments se afla in centrul statiunii Acharavi, la doar 150 m de plaja. Proprietatea este inconjurata de magazine, taverne si restaurante.

 


Facilitati hotel

Blue Moon Apartments dispune de o gradina mica, dar frumoasa si de terasa.


Facilitati camere

Fiecare camera/apartament dispune de chicineta utilata, mini frigider, aer conditionat (tarif de 5 euro/camera/zi), grup sanitar propriu si uscator de par. Toate camerele sunt prevazute cu terasa/balcon.


Localizare

Apartamentele sunt localizate in centrul statiunii Acharavi, la doar 150 m de plaja, in zona plina de magazine, taverne si restaurante.


Facilitati studio

Apartamentele dispun de o mica gradina si de o terasa.

Opționale

Excursii optionale Insula Corfu - tarife orientative

 

 Seară grecească ZORBA CORFIOTA (masa şi băuturile incluse) – 39 euro

O seară extraordinară în stil grecesc! Aveţi la dispoziţie un meniu corfiot, servit în cea mai veche tavernă de pe insulă (deschisă în anul 1936), renumita Tripa’s. Drumul spre tavernă străbate un sat pitoresc, ce încă mai păstrează construcţii din sec. XVII. La intrare veţi fi întâmpinaţi cu Ouzo şi veţi putea admira fotografiile celebrităţilor care au trecut pragul tavernei. Veţi fi serviţi cu mâncăruri tradiţionale greceşti: brânză feta, salam uscat, cârnaţi tradiţionali, salată grecească, tzatziki, pastitsada, miel cu garnitură de cartofi, desert. Băuturile sunt incluse: vin alb, vin roşu şi apă plată, la discreţie. Pe tot parcursul serii veţi asculta muzică grecească live, iar trupa de dansatori va însufleţi atmosfera şi vă va învăţa câţiva paşi de sirtaki. Programul începe în jurul orei 20.30 şi se va termina în jurul orei 23.30. Autocarul va aștepta în parcare, pentru a vă conduce la hotel.

 

MARELE TUR AL INSULEI CORFU (prânzul NU este inclus) – 39 euro

În acest tur aveţi ocazia să vizitaţi cele mai importante atracţii ale insulei Corfu. Este cea mai importantă excursie pentru cei care doresc să se familiarizeze cu minunăţiile acestei superbe insule. Veţi putea vizita mănăstirea Vlaherna şi admira priveliştea Insulei Pontikonisi, cele mai fotografiate obiective de pe Corfu, o marcă a acestei insule. În drumul spre oraşul vechi Corfu Town veţi putea admira cele două fortăreţe, Esplanada, clădirea Liston şi Palatul Regal. Autocarul va staţiona lângă Noua Fortăreaţă, timp de cca. 1h, timp în care veţi fi însoţiţi către Mitropolie, unde se află moaştele Sf. Teodora Augusta, apoi către catedrala unde se află moaştele Sf. Spiridon, patronul spiritual al insulei. Veţi continua turul cu vizita la renumitul “Achilleion”, palatul Împărătesei Sissi a Austriei, din satul Gastouri (taxa de vizitare este de 5 euro şi se va achita înainte de a intra în palat). De aici vă veţi îndrepta spre centrul insulei, unde veţi poposi la magazinul de desfacere al unei distilerii, unde veţi găsi renumitul lichior de kumquat - o altă marcă a insulei Corfu - şi veţi putea degusta gratuit produsele distileriei, de la băuturi la dulciuri. Vă veţi îndrepta apoi către staţiunea Paleokastritsa, aflată pe locul al doilea în topul atracţiilor de pe insulă, după Corfu Town, unde vom poposi pentru cca. 2h. Opţional, aici veţi putea lua masa de prânz la taverna Vrachos (sau la oricare tavernă din zonă), veţi putea vizita renumita mănăstire Panagia, fondată în sec. XIII, sau veţi putea face o plăcută plimbare cu barca în câteva dintre golfurile şi peșterile interesante din zonă. Turul continuă către pitorescul sat Lakones şi veţi face o scurtă oprire la o cafenea unde, opţional, veţi putea savura un desert şi  vă veţi încânta privirea cu una dintre cele mai fascinante panorame de pe insulă. Vă veţi îndrepta apoi, pe un traseu pitoresc, spre magazinul de desfacere al unui producător tradiţional de ulei de măsline presat la rece şi produse derivate, situat într-un alt punct de belvedere, unde veţi putea admira panorama spre coasta de vest şi cea de est a insulei. Aici veţi putea degusta uleiuri şi alte produse tradiţionale. Turul se va încheia în acest punct, de unde autocarele vă vor conduce la hotel. Pentru vizitarea insulei, veţi achita la înscriere (în plus faţă de preţul excursiei) 5 euro ce reprezintă taxa ghidului grec pentru toata ziua (conform legislaţiei locale, ghidul român nu vă poate însoţi în palatul „Achilleion” şi în Corfu Town fără ghid local grec).

 

CROAZIERA PEŞTERILOR ALBASTRE – INSULELE PAXOS – ANTIPAXOS (prânzul NU este inclus) – 39 euro

Veţi pleca din portul Corfu, cu o navă cu capacitate de 250 de locuri, spre Insula Paxos. Prima oprire va fi după aproximativ 3h la Peşterile Albastre. Peisajul sălbatic şi albastrul impecabil al apei, reflectat în pereţii peşterilor, sunt experienţe de neuitat. Vom naviga apoi spre Antipaxos, unde vă veţi putea bucura de o baie în minunata apă albastră, la o distanţă de cca. 100 m de ţărm. Nava va acosta în insula Paxos, pentru cca. 2h, în capitala insulei, Gaios, un sat pescăresc foarte pitoresc, excelent pentru a savura mâncare grecească tradiţională sau pentru a cumpăra suveniruri fabricate pe insulă. Întoarcerea în portul Corfu va fi în jurul orei 19:00, unde veţi fi aşteptaţi de autocare ce vă vor conduce la hotel.

 

 

 AVENTURI IN ALBANIA – 39 euro

Pătrundeţi pentru o zi în lumea fascinanta şi totodată enigmatica lume a Albaniei, alăturându-vă croazierei noastre către staţiunea Saranda, un oraş-port cu o bogată istorie. Ca documente de călătorie puteţi folosi C.I. sau paşaport. La urcarea pe vas se va plăti taxa portuară de 10 euro. Odată ajunşi în portul Saranda, puteţi vizita pe cont propriu staţiunea. Opţional, agenţia parteneră albaneză organizează o excursie pe care o puteţi achiziţiona cu 23 euro la urcarea pe vas, în Portul Corfu. Excursia cuprinde Turul către Butrint, însoţiţi de ghidul român, masa de prânz (tip bufet) fiind inclusă. Situl arheologic Butrint, inclus în patrimoniul UNESCO, cuprinde ruine datând încă din sec. VIII î.Hr., alături de vestigii din epoca elenistică, romană, bizantină şi veneţiană. Alături de ghid, vizitatorii vor admira teatrul antic, băile romane, bazilica bizantină, castelul veneţian şi multe alte vestigii, circuitul de vizitare desfăşurându-se la umbra dafinilor, eucalipţilor şi a altor arbori exotici. Drumul către situl arheologic străbate întreaga peninsulă Butrint, este presărat cu agave şi alte plante tropicale, trece pe lângă lacul Butrint şi prin noua staţiune Ksamil, oferind o vedere panoramică asupra Canalului Vivari, străjuit de ruinele cetăţii lui Ali Paşa de Ioannina. La întoarcere, veţi lua masa de prânz în Saranda, la o terasă cu o frumoasă vedere asupra portului staţiunii şi a nordului Insulei Corfu. După masa de prânz, veţi avea timp liber în centrul Sarandei, pentru mici cumpărături sau pentru a degusta un desert tradiţional albanez, la o terasă, pe malul mării.

 

 CROAZIERA BLUE LAGOON (masa de prânz inclusă) – 39 euro

Veţi pleca din portul Corfu cu o navă cu capacitate de 250 de locuri, navigând până la extremitatea sudică a Insulei Corfu, apoi spre Grecia continentală, către satul pescăresc Sivota. Nava va ancora pentru cca. 2h în Golful Blue Lagoon, la o distanţă de cca. 50 m de plajă, unde vă veţi putea bucura de o baie în apele turcoaz. Între timp, echipajul va pregăti masa de prânz, constând în frigărui, tzatziki, salată şi pâine. Băuturile nu sunt incluse, dar vor putea fi achiziţionate de la barul aflat la bordul navei. După masă, nava va acosta în portul Sivota, unde veţi avea timp liber cca. 2h, pentru a admira această staţiune pitorească sau pentru o plajă la uimitoarea Bella Vraka, unde marea poate fi trecută cu piciorul pe un cordon de nisip. Întoarcerea în portul Corfu va fi în jurul orei 19.00, unde veţi fi aşteptaţi de autocarele ce vă vor conduce la hotel. Aceasta croazieră este recomandată iubitorilor de mare şi plajă.

 

 

  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 3-12 ani au 50% reducere la fiecare excursie, cu excepţia Aqualand.
  • Excursiile sunt organizate de agentia partenera din Insula Corfu.
  • În excursii veţi fi însoţiţi de un ghid român.
  • Plecările spre orice obiectiv se fac cu autocarul firmei locale, preţul excursiei incluzând şi transportul.
  • Excursiile cumpărate nu pot fi anulate.
  • În caz de vreme nefavorabilă, ghidul dvs. vă va anunţa ziua pentru care a fost reprogramată excursia.
  • Pentru fiecare excursie veţi primi un voucher cu data, ora şi locul de plecare, voucher pe care va trebui să-l aveţi asupra dvs. în ziua plecării, pentru a fi prezentat partenerilor noştri sau şoferilor autocarelor, atunci când vă este solicitat.

ATENTIE! Tarifele excursiilor optionale sunt informative si se pot modifica.