Expo Congress Hotel Budapest, Budapesta, Ungaria

Descrierea Hotelului Expo Congress Hotel Budapest

 Localizare Hotelul Expo Congress este situat pe centura verde a Budapestei, lângă centrul de expoziții Hungexpo. Cu ajutorul metroului M2, situat lângă hotel, se poate ajunge ușor atât în centrul Budapestei, cât și la toate atracțiile turistice ale capitalei.

 Facilitățile hotelului Hotelul Expo Congress oferă o saună, o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness disponibile gratuit. Hotelul serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet. Oaspeții pot savura preparate delicioase din bucătăria maghiară la localul Expo Brasserie, delecta cu băuturi la barul primitor din holul de la parter sau pot petrece până târziu la barul panoramic de la etajul 12.

 Facilitățile camerelor Fiecare cameră este dotată cu televizor LCD, telefon, seif, conexiune internet wireless gratuită, aparat de aer condiționat cu setări individuale și minibar. Baia include duș sau cadă.

Oferta

LA CERERE = Pentru aceasta oferta va putem comunica disponibilitatea in maxim 48 de ore din momentul in care faceti rezervarea online
DISPONIBIL = Pentru aceasta oferta avem locuri disponibile si va putem confirma disponibilitatea imediat dupa ce efectuati rezervarea online

Servicii incluse

Servicii neincluseConfigureaza oferta
Se verfica preturile. Va rugam asteptati!