CIMEN HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Wi-Fi camere

Plajă

Wi-Fi zone publice

Parcare

Restaurant

Piscina


Amplasată în Alanya (Antalya), Cimen Hotel este o proprietate de 2 stele care oferă plajă privată și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Camerele de la Cimen Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Fiecare unitate de cazare are frigider.

La Cimen Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Bucătăria turcească de la Cimen Hotel propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Cimen Hotel dispune de plajă privată.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa, situat la o distanță de 38 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Cimen Hotel sunt: Alanya Government House - 800 m, Alanya Municipality - 800 m, Alanya Ataturk Square - 800 m.

Restaurante
  • Restaurant - Bucătărie: turcească, Meniu: Bufet și à la carte
Facilitati

Dotări camere

Aer conditionat
Balcon
Baie cu cadă sau duș
Canale prin satelit
Frigider
Seif
Telefon
Foehn
Wi-Fi camere gratuit
TV

Facilități proprietate

Acces imediat la plajă
Parcare la proprietate
Plajă
Recepție non-stop
Lift
Transfer la/ de la aeroport
Wi-Fi zone publice gratuit

Masă

Restaurant

Piscină & outdoor

Umbrele de soare
Sezlonguri
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Terasa

Plajă

Plaja privata