SUNBERK HOTEL SIDE

Side, Antalya, Turcia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Camera Dubla

  • 7 Nopți
  • All Inclusive
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

838 €/pachet

DISPONIBIL

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Piscina

Wi-Fi camere

Plajă

Wi-Fi zone publice

Parcare

Restaurant

Room service

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Sunberk Hotel Side este o proprietate de 3 stele care se află în Side (Antalya), la o distanță de 300 m de plaja Kumkoy și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 93 camere. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Camerele luminoase de la Sunberk Hotel Side sunt dotate cu gresie sau parchet, aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Sunberk Hotel Side oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Bucătăria turcească de la Sunberk Hotel Side propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Sunberk Hotel Side amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă.

Sunberk Hotel Side este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Sunberk Hotel Side oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Sunberk Hotel Side există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Sunberk Hotel Side dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite. Sunberk Hotel Side asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Sunberk Hotel Side se află la 0,8 km de Side și la 55 km de Aeroportul Antalya. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Sunberk Hotel Side sunt: Side Museum - 800 m, Side Amphitheatre - 900 m, Portul Side - 1,4 km.

Restaurante
  • Restaurant - Bucătărie: turcească, Meniu: bufet
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Darts

Activități timp liber - sport

Tururi cu bicicleta
Tenis de masa

Dotări camere

Wi-Fi camere
Vedere la piscină
Vedere la grădină
Facilități călcat
Birou
Curățenie în cameră - zilnic
Pardoseală de lemn sau parchet
Pardoseală de gresie/ marmură
Balcon
Canale prin satelit
TV
Telefon
Seif
Minibar
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat
Baie cu dus

Facilități copii

Loc de joacă în aer liber

Facilități proprietate

Închirieri biciclete
Curăţătorie chimică
Spalatorie
Calcatorie
Terasa
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Transfer la/ de la aeroport
Inchirieri auto
Parcare pe stradă
Wi-Fi zone publice
Camere pentru nefumatori
Camere pentru familie
Spa/ centru wellness
Plajă
Acces imediat la plajă
Seif
Schimb valutar
Recepție non-stop

Masă

Room service
Bar
Restaurant

Piscină & outdoor

Gradina
Terasa
Umbrele de soare
Sezlonguri
Bar la piscină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)

Plajă

Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plaja privata
Plajă cu nisip
Transfer la plajă gratuit
Plajă - la 500 m

Spa & wellness

Baie cu aburi
Baie turceasca
Masaj
Sauna