Danaides Apartments

Malia, Creta-Heraklion, Grecia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Plajă

Piscina

Wi-Fi zone publice

Wi-Fi camere


Amplasată în Malia (Creta-Heraklion), Danaides Apartments se află la 700 m de plaja Central Malia și oferă apartamente cu aer condiționat, piscină în aer liber și grădină. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Danaides Apartments sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Camerele au balcon cu vedere la grădină. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Există camere care au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce asigură un plus de confort și răsfăț. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu plită de gătit și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Danaides Apartments oaspeții pot servi masa à la carte. Danaides Apartments servește zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Danaides Apartments are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 27 km.

Cele mai apropiate atracții de Danaides Apartments sunt: Malia Strip - 200 m, Malia (centru) - 450 m, Muzeul Folcorului Lixnostatis - 5,1 km.

Restaurante
  • Restaurant - Meniu: à la carte
Facilitati

Dotări camere

Aer conditionat
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Seif
Telefon
TV
Balcon
Canale prin cablu
Plită de gătit
Curățenie în cameră - zilnic
Ustensile de bucătărie
Vedere la grădină
Wi-Fi camere gratuit
Chicineta
Canapea extensibilă

Facilități proprietate

Schimb valutar
Recepție non-stop
Camera pentru bagaje
Camere pentru familie
Wi-Fi zone publice gratuit
Terasa
Apartamente

Masă

Bar
Sală pentru mic dejun
Mic dejun tip bufet

Piscină & outdoor

Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Bar la piscină
Sezlonguri
Umbrele de soare
Terasa
Gradina

Plajă

Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plajă cu nisip/pietriș
Plajă publică
Plajă - la 700 m

Opționale

Excursii optionale Insula Creta - Heraklion - tarife orientative

1.PALATUL KNOSSOS

Excursie în care vei descoperi impresionanta civilizaţie Minoică. Vei face o incursiune în istorie vizitând ruinele Palatului Regelui Minos din Knossos. După amiaza se petrece în Heraklion, capitala Cretei, unde ai ocazia de a face shopping și de a vizita orașul. Imaginează-ti sa fii în Paris si să nu vizitezi Turnul Eiffel. Similar este să fii in Creta si să nu vizitezi Knossos.

Tarif: Adulti: 45 euro; Copii: 23 euro

Intrarea in Palat: 6 euro pt. Adulti; Copii: gratis

 

 

2.SANTORINI

Santorini, frumoasa insula din sudul arhipelagului, cunoscută datorită fenicienilor, a vulcanului care a erupt in secolul al XV lea i.Hr., cunoscută ca fiind ultimul loc in care a trăit Homer, este o excursie pe care nu trebuie să o pierzi. In Santorini se face turul insulei, oprind in orasele Oia si Fira, capitala insulei.

Tarif:

Adulti: Vapor: 115 euro; Excursia pe insula : 40 euro; Transfer port-hotel-port: 15 euro

Copii: Vapor: 60,00 euro; Excursia pe insula: 22,50 euro; Transfer port-hptel-port: 10,00 euro

 

 

3.SPINALONGA BBQ

Dupa o plăcuta călătorie cu autocarul pana in satul de pescari Elounda, imbarcare într-o mini croazieră spre insula Spinalonga. Dovada ocupaţiei veneţiene o constituie fortăreaţa care imprejmuiește satul astăzi abandonat. Drumul continuă către insula Kolokytha, unde te vei desfăta in apele de cristal ale golfului Mirabello si poţi participa la un barbeque. Pe drumul de întoarcere vom face o scurtă pauză de cafea în faimosul oras Agios Nikolaos.

Tarif: Adulti: 50 euro; Copii: 25 euro; Pranz inclus

Intrare in Spinalonga: 2 euro pt. Adulti ; Copii: gratis

 

 

4.SEARA CRETANĂ

Petrece o seară în stil cretan, în satul tradiţional Karouzanos, unde vei degusta specialitaţi din bucataria greceasă, iar vinul va fi la discreţie. Și pentru ca seara să fie completă, vei asista la un spectacol de muzică și dansuri grecești, pe care vei avea ocazia să le exersezi.

Tarif: Adulti: 48 euro; Copii: 24 euro, Cina /Vin incluse

 

 

Nota: Tarifele sunt cu titlu informativ, pot suferi modificari.

 

ATENTIE! Tarifele excursiilor optionale sunt informative si se pot modifica.