Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Piscina

Wi-Fi zone publice

Parcare

Restaurant

Plajă

Activități timp liber - sport


Amplasată în Alykanas (Zakynthos), la 950 m de plaja Alykanas, Letsos este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 179 camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Fiecare cameră dispune de minibar. Camerele confortabile de la Letsos au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Letsos au canapea în living, ceea ce oferă un plus de confort. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Letsos oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Letsos amatorii de divertisment pot juca darts sau biliard. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Seara, Letsos organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare.

Letsos este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Letsos oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar. Biroul de turism de la Letsos poate furniza informații turistice.

Letsos are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 16,3 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Letsos sunt: Parcul acvatic Tsilivi - 7,5 km, Water Village Zakynthos - 8,4 km, Bochali - 11,0 km.

Restaurante
  • Restaurant - Meniu: Bufet și à la carte
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Divertisment de seară
Muzică/ spectacole live
Darts
Cameră de jocuri
Biliard

Activități timp liber - sport

Tururi cu bicicleta

Dotări camere

Aer conditionat
Vedere la piscină
Vedere la grădină
Curățenie în cameră - zilnic
Pardoseală de gresie/ marmură
Balcon
Canale prin satelit
TV
Telefon
Seif
Minibar
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Baie cu dus

Facilități copii

Piscina pentru copii
Loc de joacă în aer liber

Facilități proprietate

Magazin de suveniruri
Tv în spațiile comune
Închirieri biciclete
Transfer la/ de la aeroport
Inchirieri auto
Parcare la proprietate
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
Seif
Magazine
Lift
Bancomat
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Birou de turism
Concierge
Recepție non-stop

Masă

Meniu bufet
Snack bar
Bar
Restaurant

Piscină & outdoor

Gradina
Terasa
Umbrele de soare
Sezlonguri
Bar la piscină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)

Plajă

Plajă - la 900 m
Plajă publică
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă

Opționale

Excursii optionale Insula Zakynthos - tarife orientative

1.Excursie cu vaporul

Ne îmbarcăm la ora 09:30 din portul Zakynthos pe un vas de croazieră care va avea opriri la: Peşterile Albastre pentru fotografii (se disting prin arcele create de eroziune prin care se poate pătrunde în peşteri şi prin culoarea apei– azur–care se reflectă în ele), la plaja Navagio pentru înot (cea mai celebră plajă de pe insulă, datorită naufragiului unui vas în anii ‘80 ), la Keri pentru fotografii ale rocilor Mikri Megali şi Mikri Myzithra care ţâşnesc din mare ca nişte piramide şi pentru înot şi la Vassilikos pentru înot. Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul excursiei, în  situația în care vremea este nefavorabilă.

Tarif: 37 euro- adult; 19 euro - copil 2-11.99 ani

 

2. Turul insulei

Plecare la ora 09.00 într-un tur al insulei în care vom vizita  Biserica Sf. Dionysios, din oraşul Zakynthos, una din cele trei clădiri care au scăpat intacte după cutremurul din 1953  unde se găseşte sicriul  Sfântului Dionysios – patronul insulei, precum şi Muzeul Eclesiastic al  Mănăstirii; Bohali care se află la 3 km de oraş, unde veţi putea admira un castel veneţian construit pe ruinele vechii acropole.Oprire pentru cumpărături în staţiunea Volimes care este celebră pentru covoarele şi mătasea fabricate manual; plaja Navagio se poate admira de pe stâncă, aceasta fiind accesibilă doar de pe mare. La Agios Nikolaos vizită opţională la Peşterile Albastre. Vizită la o cramă locală unde puteţi degusta şi cumpăra vinuri.

Tarif: 37 euro- adult; 19 euro - copil 2-11.99 ani

 

3. Kaiki

Excursie de jumatate de zi pe vas pescaresc traditional. Vom pleca din portul Agios Sostis indreptandu-ne catre insula Marathonissi din golful Laganas. Aceasta insula este nelocuita cu peisaje exotice. Ne vom opri pentru aproximativ 30 minute pentru inot in apele cristaline de un albastru ireal iar daca aveti noroc Tot in aceasta zona pot fi admirate si testoasele Careta – specie protejata de lege.

Tarif: 33 euro -adult; 17 euro - copil 2-11.99 ani

 

4. Kefallonia

Traversare cu feribotul din portul St. Nikolas către portul Pessada din Kefallonia, de unde vom porni în turul insulei cu autocarul. În Kefallonia, cea mai mare insulă din Marea Ionica veţi putea vizita Mănăstirea şi Biserica Sf. Gherasim (patronul insulei), cea mai venerată biserică de pe insulă, sub ea aflându-se o peşteră în care a locuit şi s-a rugat sfântul. În mănăstire se află moaştele sfântului într-un sicriu de argint; Peştera Drogarati  - localizată la câţiva km de Sami, are două părţi dintre care una este accesibilă publicului, aici având loc concerte datorită acusticii foarte bune; Peştera Melissani situată tot lângă Sami are forma literei B, cu 2 camere separate de o mică insulă în centru. Apa este incredibil de limpede şi curată, un amestec de apă de mare şi apă dulce, văzându-se perfect fundul lacului şi în locurile cele mai adânci. De asemenea vom vizita Argostoli, capitala insulei, asezată în golful Livadi, care desparte insula în două părţi inegale. Timp liber pentru prânz şi cumpărături.

Tarif: 55 euro- adult; 38 euro - copil 2-11.99 ani

 

Nota: Tarifele sunt cu titlu informativ, pot suferi modificari.

ATENTIE! Tarifele excursiilor optionale sunt informative si se pot modifica.

Obiective turistice

Insula Zakynthos

Insula Zakynthos este cunoscuta ca Zante sau "Floarea Levantului”, iar turistii greci vin in Zante inca inainte ca aceasta destinatie sa fie apreciata de turistii internationali.

Este renumită în primul rând pentru plajele sale largi, cu nisip fin, dar si pentru vegetatia luxurianta bogata in plantatii de maslini, de citrice si paduri de pini sau pentru fauna rara a carei emblema o reprezinta testoasele Caretta, protejate prin lege.

Pe langa frumusetile naturale, insula ofera turistilor pasionati de redescoperirea trecutului, posibilitatea de a patrunde in tainele civilizatiei bizantine de odinioara.

Foarte multi turisti aleg Zakynthos ca destinatie de vacanta datorita plajelor numeroase si variate ca forma si vegetatie care se gasesc aici.

 

Temperaturi:

Climatul insulei este de tip mediteranean, cu veri calde si ierni blande, insorite. In Zakynthos ploua foarte rar, insa atunci cand se intampla, ploaia este abundenta. Este cunoscuta ca fiind una din cele mai insorite insule grecesti. Vara media temperaturilor ajunge in jurul valorii de 32 ⁰C. Lunile cu caldura cea mai suportabila sunt mai, iunie, septembrie sau octombrie.

 

Plajele cele mai renumite de pe insula:

                    Insula Zakynthos este adorata de turisti in special datorita plajelor superbe care si-au pastrat frumusetea naturala. Multe dintre plajele din sudul insulei sunt si loc de cuibarit pentru broastele testoase Caretta -Caretta.

Pentru a le vedea puteti face excursii cu barca, cel mai popular loc de plecare fiind plaja Laganas. Cea mai faimoasa plaja de pe insula Zakynthos este Navagio sau Golful Contrabandistilor.

                    Mediul natural al insulei , cu stancile sale masive si campiile sale verzi, ofera turistilor posibilitatea de a alege dintre mai multe tipuri de plaje: plaje neatinse, plaje intinse cu nisip fin, plaje izolate, plaje petru practicarea sporturilor de apa si lista este nesfarsita. Indiferent cat timp stai aici, va exista intotdeauna o noua plaja pentru a o explora.

De la mijlocul lunii mai si pana la sfarsitul lunii octombrie inotul in Marea Ionica din Zakynthos este o experienta fantastica.

Va puteti bucura de inot si soare in timp ce va relaxati pe o serie de plaje diferite. Superbele plaje din Zakynthos sunt renumite in Grecia pentru frumusetea lor nealterata si pentru apele turcoaz.

Plaja Laganas – este una din cele mai populare si cosmopolite plaje ale insulei, localizata la 9 km nord de Zante. Se intinde in jurul golfului unde se gasesc numeroase sezlonguri si umbrele. Numeroase sporturi acvatice sunt disponibile in aceasta zona iar turistii pot servi mesele la una din tavernele din apropierea plajei. Plaja Laganas este protejata prin lege datorita faptului ca aici isi depun ouale faimoasele broaste testoase Caretta – Caretta.

Plaja Kalamaki – este localizata la aproximativ 6 km sud de orasul Zakynthos, in prelungirea golfului Laganas. Este o zona preferata de familiile cu copii datorita nisipului fin si intrarii line in apa.

Plaja Tsilivi – este una dintre cele mai populare statiuni din Zakynthos situata la 6 km vest de capitala. Datorită infrastructurii turistice dezvoltate, zona atrage mulți vizitatori în timpul sezonului de vară. Plaja de nisip fin atrage anual numerosi turisti, de la familii cu copii si pana la iubitori de sporturi nautice. Langa plaja din Tsilivi este un mic port, plin cu barci  de pescuit traditionale grecesti si mici barci de viteza private.

Plaja Argassi – este cea mai importanta plaja statiune de pe insula, ce se afla la doar 5 km de capitala insulei - orasul Zakynthos,  unde se gasesc locuri istorice interesante.

Plaja Alykes – este situata in statiunea Alykes, la 18 km nord-vest de capitala insulei. Este o plaja de nisip fin si auriu, cu ape limpezi si turcoaz. Pe faleza din imediata apropiere a plajei se regasesc numeroase terase si restaurante.

Plaja Agios Nikolaos-Volimes Beach – este o plaja in partea de nord a insulei si in apropiere de satul de munte Volimes. A nu se confunda cu o plaja cu acelasi nume din partea de sud a insulei. In Agios Nikolaos este cel mai mare port din nordul insulei, port de feriboturi care navigheaza spre insula vecina Kefalonia.Tot de aici din port se pot face excursii optionale catre Pesterile Albastre si spre plaja Navagio. Langa port este o mica plaja cu pietris alb, de unde se poate admira la distanta o mica insula cu ruinele unei manastiri antice. Plaja este ideala pentru inot, dar copiii trebuie supravegheati, apa fiind adanca. Mai multe taverne specializate pe bucataria traditionala se gasesc in apropiere.

Plaja Makris Gialos – este o plajă frumoasă în partea de nord a insulei, situata langa drumul principal de coasta, la aproximativ 25 km de Zante Town. Plaja de aici este micuta, cu pietris, deosebit de frumoasa, cu ape verzi si clare, datorita vegetatiei luxuriante din jurul acesteia care se reflecta in mare. Se poate face snorkeling, iar in apropiere este si o scoala de scufundari. Pentru cei dornici de aventura, de pe aceasta plaja se poate ajunge la mici pesteri. Apa de aici este adâncă, astfel încât aceasta nu este cea mai bună plajă pentru familiile cu copii mici, dar este ideala pentru cuplurile care doresc să scape de mulțime si doresc  un pic de pace și intimitate. 

Plaja Keri – este o plaja cu pietris, linistita chiar si in luna august. Se gasesc aici baruri, cafenele si taverne – toate oferind bauturi racoritoare de calitate, peste proaspat si delicatese traditionale. Puteti face excursii cu barca la Keri Caves sau la Marathonisi. Mai este numita si Keri-Lake, dupa un lac, dar care a secat de mult timp. Aici exista o scoala de scufudari cunoscuta si se poate face snorkeling.

Plaja Banana Beach – este cu siguranta una din cele mai late plaje ale insulei, situata la 14 km de capitala insulei, faimoasa pentru nisipul sau fin si apa foarte limpede ce straluceste sub soarele arzator. Este organizata foarte bine, oferind sezlonguri si umbrele ce se inchiriaza la cerere. Ofera si locuri de parcare.

 

Cele mai renumite statiuni:

                    Statiunea Laganas, cea mai mare si mai aglomerata statiune de pe insula. Principala atractie sunt broastele testoase Caretta-Caretta, specie pe cale de disparitie, protejata de lege. Statiunea ofera  multe restaurante, taverne, cafenele, cluburi, magazine de suveniruri, centre de inchiriat masini si biciclete si conditii ideale pentru sporturi nautice.

                    Kalamaki este una din cele mai frumoase si pitoresti statiuni din Zakynthos, atragind anual mii de turisti datorita cu atmosferei relaxate. Statiunea este ideal situata intr-un golf in sud-estul insulei Zakynthos si se intinde de-a lungul unei plaje aurii care este declarata parc national datorita frumusetii sale si a speciilor de testoase Caretta – Caretta care se gasesc aici. Kalamaki se afla la 3 km de aeroport, 6 km sud de capitala insulei Zakynthos si la 5 km de Laganas (distante parcurse usor cu autobuzele de linie sau taxiurile care au tarife foarte accesibile). Intreaga zona are o nota exotica datorita vegetatiei.

                    Statiunea Tsilivi este una din cele mai importante statiuni de pe insula, situata la 4 km de capitala Zakynthos. Este inconjurata de livezi de maslini, vii si gradini cu pomi fructiferi, iar plaja de nisip fin, lunga de 4 km detine distinctia “Steagul Albastru”. Aici puteti savura specialitati culinare locale si internationale in restaurante excelente, taverne si va puteti bucura de viata de noapte in cluburi, pub-uri si discoteci. Wind–surfingul, skiul nautic, plimbarile cu barca sau para-sailingul sunt doar cateva dintre distractiile pe care le puteti gasi aici.

Statiunea Argassi este una dintre cele mai populare statiuni  recunoscuta pentru viata de noapte de aici si pentru apropierea de una dintre cele mai bune plaje din Zakynthos unde se pot practica majoritatea sporturilor acvatice. Localizarea acesteia este una deosebita, la poalele Montelui Skopos. Aceasta s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani datorita proximitatii fata de capitala insulei - Zante Town.

Statiunea Alykanas este asezata in pitorescul Golf Alykes, unite de o imensa plaja cu nisip fin si intrare lina in apa, considerata una dintre cele mai bune plaje din Zakynthos.

 

Obiective turistice:

                    Zante Town este capitala insulei si principalul oras de aici. Orasul are un aer boem, dat de vegetatia bogata, cladirile in stil neoclasic si frumusetea falezei, care in principal la asfintit, este locul principal de promenada al turistilor si localnicilor. In centrul orasului troneaza impunatoarea biserica Sf. Dionisie. In oras mai puteti alege sa vizitati: Muzeul de Arta Bizantina, Muzeul Solomos, Castelul venetian, cunoscut si sub numele Kastro, Muzeul Naval.

Dealul Bochali – aici se gasesc ruinele cetatii venetiene si tot de aici puteti avea o panorama superba asupra orasului Zante. Zona reprezinta un adevarat magnet pentru turisti unde se gasesc cateva terase cochete si restaurante.

Penisula Vassilikos – este o zona deosebit de pitoreasca, aflata in sud-estul insulei Zakynthos. Atractiile de aici le reprezinta peisajul cu vegetatie abundenta, munti si plaje splendide. Toate plajele sunt din nisip si au apa limpede si putin adanca, ideala pentru copii. Tot aici puteti face si scufundari, datorita claritatii apelor, cat si abundentei de pesti.

Blue Caves – in partea de nord a insulei Zakynthos si la est de Cap Skinari, Blue Caves sunt faimoase datorita culorii albastru intens pe care o are apa din aceste goluri in peretele de stanca.

Cap Skinari – in capatul de nord al Insulei, Cap Skinari va ofera panorame superbe asupra apelor calme ale marii. Aici puteti vizita faimoasele grote albastre, regiunea cu stanci albe si cateva ruine ramase dupa marele cutremur din 1953.

Muzeul Solomos – aici se gasesc mormintele lui Dionysios Solomos si Andreas Kalvos, precum si relocvele istorice si culturale ale insulei.

Plaja Navagio – Aici se gaseste Epava Contrabandistilor si locatia reprezinta una din cele mai populare atractii de pe insula. Plaja pe care vasul a esuat in 1982 este una de o frumusete deosebita, situata intr-un peisaj spectaculos, iar epava pe plaja reprezinta una din cele mai fotografiate imagini din Grecia. La plaja se poate ajunge doar pe mare, iar poze puteti face de pe o platforma situata la 183 m deasupra plajei.

Insula Marathonisi – aceasta insula are forma de broasca testoara si se afla in golful Laganas. Si-a pastrat de-a lungul timpului frumusetea naturala datorita faptului ca nu a fost locuita. Exista 2 plaje p insula: una cu nisip fin pe care veti putea intalni, cu putin noroc, o broasca Caretta Caretta, si una cu pietris, mai mica, unde veti putea gasi cateva grote interesante.

Muzeul Bizantin – Deschis publicului din 1960, muzeul a fost construit dupa cutremurul din 1953 si organizat dupa planurile academicianului Manolis Hadzakis. Muzeul se afla in Piata Solomon si adaposteste o impresionanta colectie de icoane, precum si numeroase picturi cu teme religioase, datand din perioada post-bizantina. De asemenea, in muzeu se afla o macheta a orasului Zakynthos, asa cum arata el la jumatatea secolului al XX-lea, executata de artistul Yanni Manesi intre 1972 – 1986.

Muzeul Dionysos Solomos – Reconstruit in 1957, Muzeul care poarta numele poetului national al Greciei, este, de fapt, un adevarat muzeu al literaturii din Zakynthos. Aici sunt ingropati poetii Dionysos Solomos si Andreas Kalvos, ale caror manuscrise sunt pastrate in una dintre incaperi. De asemenea, muzeul adaposteste o serie de obiecte personale si manuscrise ale altor figuri importante ale culturii din Zakynthos.

Fortareata venetiana –Fortareata este un edificiu plin de istorie. Amplasata pe locul in care, conform documentelor istorice, se afla vechea citadela a insulei (Psophida), Fortareata venetiana a fost ridicata in 1646 de catre inginerii venetieni, ajutati de constructorii autohtoni. Tot in acea perioada a fost pavata si strada principala (Strada Giustiniana). Edificiul a devenit obiectul unui program de conservare instituit de englezi in 1812. Din 1970, toata zona a fost inclusa intr-un program de consolidare, fiind descoperite aici, in urma sapaturilor arheologice, constructii ridicate intre secolele al XI-lea si al XVIII-lea vizibile astazi, datorita programelor de conservare implementate in zona.