Costa Pacifica - Barbados

La Romana, Republica Dominicana

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

PROGRAM - croaziera Caraibe & Antile

LA ROMANA (REP. DOMINICANA) – ST. LUCIA (ANTILE) -  BARBADOS (ANTILE) -  GUADELOUPE  (ANTILE) – ANTIGUA (ANTILE) – TORTOLA (INSULELE VIRGINE BRITANICE) – LA ROMANA


 

Pregatiti-va sa porniti intr-o experienta unica pentru a descoperi minunatele insule din Caraibe! Pline de istorie, pline de viata, micutele teritorii de peste mari si tari ofera ocazia unica de a explora culturi deosebite, plaje cu nisip fin,

 

  • La Romana este unul una dintre cele mai vizitate zone din Republica Dominicana, faimos pentru plantatiile de trestie de zahar, plaje cu nisip fin si apa turcoaz. In ziua debarcarii va propunem vizita orasului La Romana cu opriri pentru fotografii si shopping de suveniruri.  Tototodata se va vizita si fabrica de tigari La Flor Dominicana, una dintre cele mai cunoscute din Republica Dominicana.  Aici vizitatorii pot lua parte la tot procesul de fabricare al tigaretelor. Se va vizita de aasemenea si Cueva de Maravillas  una dintre cele mai spectaculoase mosteniri preistorice, o locatie in care s-au conservat o serie de desene rupestre.


   St. Lucia este una dintre cele mai muntoase insule din aceasta zona, asadar peisajele unice pentru Caraibe, nu trebuie ratate. Cu mosteniri amerindiene, africane, francize si britanice, insula este un mixt de culturi si arome. Cu siguranta ar trebui sa incercati specialitatea locala: peste sarat innabusit cu banana verzi.

 

  • Barbados micuta insula din Caraibe a avut parte in ultimii ani de o promovare deosebita, datorita mostenirilor coloniale ce au inscris-o in patrimoniul UNESCO, a distileriilor de rom, plajelor albe cu nisip foarte fin printre cele mai bune din lume, dar si a notorietatii cantaretei Rihanna originara de aici. Din punct de vedere gastronomic, veti gasi o abundenta de mancaruri pe baza de peste si fructe de mare, fructe proaspete precum pepene, mango, avocado. Se spune ca rom-ul a fost obtinut pentru prima data in Barbados.

 

  • Guadeloupe este o insula vulcanica cu nisip in trei culori. Este considerata una dintre cele mai bune locatii de unde se poate observa rechinul alb. Guadeloupe este recunoscuta pentru plajele aurii, cascade, vulcanul inca activ La Soufriere, stanci si golfuri si binenteles rom si banane.

 

  • Antigua si locuitorii sai este una dintre cele mai primitoare insule din Caraibe.  De asemenea expresia ‚paradis tropical’ isi defineste sensul aici cu siguranta; vegetatia luxurianta, apa turcoaz, plajele cu nisip fin..


 Tortola este locatia cu cele mai multe magazine si se afla  printre preferatele  insulele iubitorilor de sporturi de apa dar si a celor care iubesc distractia. Se pare ca numele insulei a fost dat chiar de catre Cristofor Columb, atunci cand a intalnit aici Testoasa Dove.

Itinerariu

Zi

 Destinatie

Ora sosire

Ora plecare

Du

Check-in aeroport Otopeni, ora 03:30 pentru zborul AF 1089. Escala Paris.

Imbarcare cursa Punta Cana, AF 968.

Preluare aeroport Punta Cana si transfer cartre portul La Romana.

Du

La Romana (Rep. Dominicana)

Imbarcare

23:59

Lu

                                      Distractie pe mare

Ma

St. Lucia (Antile)

09:00

19:00

Mi

Barbados (Antile)

07:00

18:00

Jo

Guadeloupe (Antile)

09:00

23:00

Vi

Antigua (Antile)

08:00

18:00

Sa

Tortola (British Virgin Island)

07:00

14:00

Du

La Romana (Rep. Dominicana)

08:00

Debarcare

Du

Preluare vas

12:00

City tour La Romana

Du

Transfer catre aeroport ora 18:00. Imbarcare pe cursa catre Paris,

AF 969. Escala Paris (timp liber).  Imbarcare pe cursa AF 1088 catre

Otopeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Itinerariul si orele pot suferi modificari *Programul primit pe vas este cel final

BINE DE STIUT

  • Pe croaziera nu se folosesc bani cash, singura modalitate de plata este Cardul de Imbarcare. La emiterea cardului, acesta va fi alimentat suma minima de 77 euro reprezentand plata taxei de serviciu (in cazul in care nu a fost achitata deja la inscriere), sumele suplimentare pot fi utilizate pentru plata altor servicii extra: cumparaturi in magazinele duty-free si excursii optionale. Recomandam ca acest card de imbarcare sa fie alimentat cu suma aferenta cheltuielilor pe care turistul le estimeaza;
  • Distributia cabinelor se face de catre receptia vasului si a cabinelor la imbarcare. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolva de catre client direct la pe vas.
  • Paturile din cabinele pentru mai mult de 2 persoane pot fi supraetajate;
  • Excursiile optionale pe vasele de croaziera se pot rezerva cu minim 2 zile inainte de data de ancorare in portul de unde se vor efectua, in limita locurilor disponibile
  • Reprezentantul Christian Tour va insoti grupul pe tot parcursul programului, cu exceptia excursiilor optionale, unde vor fi insotiti de ghizi locali vorbitori de limba italiana sau engleza.
  • Nu este obligatorie detinerea unei asigurari medicale de calatorie, dar agentia va recomanda sa o incheiati.
  • Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.
  • Femeile insarcinate pot calatori doar pana la  24 de saptamani, cu o adeverinta de la medicul specialist.