Fun Beach Hotel

Zanzibar, Tanzania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului



Fun Beach Hotel va intampina intr-un paradis tropical de palmieri, gradini luxuriante, plaje cu nisip alb si ape calde turcoaz pline de viata marina.
Facilitati camere

Cele 20 de bungalouri din fata piscinei sunt construite in jurul celor doua piscine din centrul proprietatii, cu verande private care ofera vederi uimitoare. Toate camerele sunt dotate cu un pat dublu si o canapea care poate gazdui pana la trei persoane in camera. Cele 20 de camere ale piscinei din spate sunt construite in jurul unei piscine mari uimitoare in partea din spate unde se afla restauranul si barul, cu o veranda privata ideala pentru a vedea scena piscinei. Toate camerele au optiunea de pat dublu sau twin si o canapea extensibila. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, dressing, seif, plasa de tantari, ventilator, prosoape si suport de haine.

 

Localizare hotel

Fun Beach Hotel este situat in Jambiani, pe plaja. Parcului National Jozani si Centrul de Fluturi din Zanzibar sunt in apropiere la o distanta de aproximativ 20 de km. Aeroportul International Abeid Amani se afla la 53,2 de km fata de proprietate.

 

Facilitati hotel

Restaurantul ofera micul dejun, pranzul si cina cu retete din bucataria internationala, indiana, araba si multe altele. Carnea si produsele sunt obtinute de la furnizori locali, cu fructe de mare de la pescarii locali. Optiunile vegetariene si vegane sunt disponibile la cerere. Barul ofera multe bauturi alcoolice. Cu restaurantul si barul deschis pe tot parcursul zilei, puteti comanda si sa savurati din camera, veranda, balcon sau terasa cu vedere la ocean preparatele dorite. Fun Beach ofera o cina romantica privata pe plaja, completata de lumina lumanarilor, un cer plin de stele si o vedere spectaculoasa la ocean. Bucurati-va de cele doua piscine amplasate in centrul proprietatii, care se varsa una in alta, cu vedere panoramica asupra Oceanului Indian. Daca doriti o experienta mai relaxanta, puteti sa incercati piscina din spate, cu insule mici si zone de relaxare perfect construite pentru a savura bauturile in apa. Zona de lounge situata langa bar are canapele adanci cu perne mari pentru a va relaxa sub acoperisul makuti. Terasa cu vedere la ocean este amenajata cu o multime de locuri, inclusiv masa si scaune pentru luat masa si canapele pentru relaxare. Puteti solicita oricand sa luati pranzul sau cina pe terasa. Sala de jocuri are biliard, ping pong si o masa de fotbal, pe langa o zona cu TV si biblioteca. Fun Beach va ofera o zona de plaja privata, plina de cocotieri, un baobab stravechi si flori tropicale, intr-o proprietate de neegalat amenajata cu sezlonguri amplasate strategic, care ofera atat umbra, cat si soare, in functie de preferintele tale. Hotelul Fun Beach ofera o gama larga de tratamente spa oferite pe malul oceanului pe un fundal terapeutic de vant usor si valuri. Exista tratamente individuale, sau pachete cu tratamente care variaza de la masaje (deep tissue, blande si relaxante) pana la tratamente faciale, manichiura si multe altele.

 

FZ 1798 OTP-DXB 15:40 - 21:35 FZ 1685 DXB-ZNZ 00:25 - 05:00 FZ 1688 ZNZ-DXB 22:10 - 05:05 FZ 1797 DXB-OTP 10:20 - 14:45