Hotel Apartments Alexander

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

-35% EARLY BOOKING
Felicitări! Ai prins una din cele mai bune oferte!
Inapoi la listare
Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Standard room

  • 7 Nopți
  • Self catering
  • AUTOCAR (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

370 €/pachet

DISPONIBIL

Descrierea Hotelului



Hotel Apartments Alexander este o proprietate de familie, intretinuta cu mare grija, renovata la fiecare inceput de sezon.

Facilitati hotel

Hotelul include receptie, terasa, salon tip lobby. De asemenea, in apropiere sunt amplasate magazine alimentare cu preturi foarte bune, iar in statiune se gasesc diferite restaurante, taverne si baruri. 

Facilitati camere 

In dotarea camerelor intra grup sanitar propriu, minifrigider (inclus in pret), chicineta cu vesela necesara, aer conditionat (optional, tarif de 5€/camera/zi), TV si balcon. Suprafata camerei este de 17-20 mp. Prosoapele nu sunt incluse . Hotelul ofera servicii de self-catering, cu optiunea de a servi una din variantele de masa (mic dejun, pranz, cina) la taverna. Hotelul este situat pe 3 etaje, iar camerele pot gazdui pana la 3 persoane. 

Localizare 

Hotelul Alexander este situat in statiunea Paralia Katerini, foarte aproape de plaja, doar 150 de metri. Cel mai apropiat aeroport se afla la 100 km.

Plaja

Plaja publica este intinsa, cu nisip fin, iar intrarea in mare este placuta. Sezlongurile si umbrelele necesita aproximativ 3€/persoana/zi

Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie, terasa, salon-lobby. In imediata vecinatate se afla magazine de unde va puteti aproviziona la preturi foarte bune, iar in statiune se gasesc nenumarate restaurante, taverne si baruri. Plaja: Plaja publica este lata

Localizare

Hotelul Alexander este situat in statiunea Paralia Katerini, la 150 m distanta de plaja. Distanta pâna la cel mai apropiat aeroport este de 100 km.

Facilitati camere

CCamerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, minifrigider (gratuit), chicinetă dotată cu veselă necesară, aer condiționat (opțional, 5 euro/ cameră/ zi), balcon sau terasă. Camerele au o suprafață de 17-20 mp. Prosoapele nu sunt incluse. Hotelul

Facilitati

AC ( aer conditionat )
CH ( incalzire centralizata )
• 20% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise; • Pentru anulare se aplica penalizare conform conditiilor de inscriere.