Ibis One Central

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Wi-Fi camere

Wi-Fi zone publice

Parcare

Restaurant

Plajă

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Situată în Dubai, Ibis One Central este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat și un restaurant. Facilitățile de la Ibis One Central includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 588 camere. Camerele luminoase de la Ibis One Central sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar și cană pentru preparare apă caldă. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Ibis One Central oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Ibis One Central oferă meniuri pentru diete speciale.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Ibis One Central are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 7,8 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Ibis One Central sunt: Dubai Garden Glow - 1,2 km, Dino Park - 1,5 km, Parcul Zabeel - 1,7 km.

Restaurante
  • Wok & Co Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte
Facilitati

Activități timp liber - sport

Fitness

Dotări camere

Wi-Fi camere gratuit
Frigider
Curățenie în cameră - zilnic
Pardoseală de lemn sau parchet
Fierbător
Canale prin satelit
TV
Telefon
Seif
Minibar
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat

Facilități proprietate

Sala de conferinte
Curăţătorie chimică
Spalatorie
Calcatorie
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Transfer la/ de la aeroport
Parcare la proprietate
Wi-Fi zone publice gratuit
Sala de fitness
Magazine
Lift
Schimb valutar
Recepție non-stop

Masă

Meniu à la carte
Meniuri pentru diete speciale
Bar
Restaurant

Plajă

Plajă - la 10 km
Plajă publică
Plajă cu nisip

Spa & wellness

Sala de fitness
! NU SE ACCEPTA PASAPOARTE TEMPORARE ! NU SE ACCEPTA PASAPOARTE DIPLOMATICE

Opționale

Excursii optionale Dubai

La destinatie, ghidul va trece pe la fiecare hotel si va prezenta excursiile optionale mai detaliat (pretul, zilele, orele cat si locul de plecare, dar si minimul de persoane necesar pentru care excursia se va realiza). Astfel va puteti face inca de la inceput planul pentru tot sejurul.

  • Turul traditional al orasului Dubai
  • Turul orasului Abu Dhabi
  • Jeep safari cu cina bufet barbeque
  • Ferrari World – Yas Island Abu Dhabi
  • Vizita la Hotel Burj Al Arab cu cina la Restaurantul Al Iwan
  • Dhow dinner Marina Cruise
  • Excursie de aventura cu balonul

 

Turul traditional al orasului Dubai

Turul orasului Dubai prezinta atat noul cat si vechiul Dubai. Turul incepe cu noile imprejurimi ale orasului Dubai si apoi se opreste la Moscheea Jumeira, unul dintre reperele orasului, urmand o plimbare de-a lungul micului golf Dubai, linia vietii si pulsul orasului. Turul se opreste pentru ca oamenii sa se plimbe prin strazile inguste ale Al Bastakiya, vechiul Dubai, si continua spre Al Fahidi Fort, care adaposteste Muzeul Dubai. De aici, plimbati-va printre suflete si strabateti golful intr-un Abrah (taxi pe apa), continuati prin bazarul de condimente, cu arome de mirodenii exotice si mergeti la bazarul de aur cu 220 de vitrine stralucitoare.

Durata excursiei: 5 ore
Mijlocul de transport: local, autocar
Include: Aceasta excursie nu include masa
Tinuta recomandata: tinuta decenta
Atentionari suplimentare: este necesara o tinuta decenta pentru cei care intra in moschee
Pret informativ: 40 USD/adult; 30 USD/copil

Turul orasului Abu Dhabi

Un tur de o zi la Abu Dhabi, capitala EUA, care se afla aproximativ 170 de kilometri sud-vest a Dubai. Prima piatra de hotar pe drumul inainte de a ajunge in orasul Abu Dhabi este Jebel Ali Port- cel mai mare din zona Golfului Persic. Multe dintre exemplele izbitoare ale orasului ale arhitecturii moderne arata interpretari fascinante de teme islamice surprinse in materiale de astazi. Aflati totul despre petrol, asa-numitul "aur negru" - si modul in care s-a transformat Abu Dhabi in orasul bogat de astazi. O amintire din trecutul istoric este AL HUSN PALACE renovat- acum Centrul de Documentare si Cercetare. O calatorie de-a lungul frumoasei cornise ofera o vedere magnifica a orasului. Faceti o fotografie de neuitat, la faimosul Emirates Palace Hotel, dar fara indoiala, punctul culminant al vizitei este faimoasa moschee Sheikh Zayed. La cerere, intrare optionala la Museul Louvre Abu Dhabi- intrarea nu este inclusa in pretul excursiei.

Durata excursiei: 1 zi
Mijlocul de transport: local, autocar
Include: Aceasta excursie nu include masa
Tinuta recomandata: tinuta decenta
Atentionari suplimentare: este necesara o tinuta decenta pentru cei care intra in moschee
Pret informativ: 80 USD/adult; 55 USD/copil

 

Jeep Safari cu cina bufet barbeque

Vă oferim oportunitatea de a parcurge dunele de aur, de nisip din Desertul Arabiei, cu jeep-uri special pregatite. Se face o oprire pentru a admira frumosul apus de soare, pentru câteva fotografii uluitoare şi pentru reîmprospătare cu apă. Se continua apoi călătoria spre locul de tabara al beduinilor, în inima deşertului, unde va puteti picta cu Henna, puteti sa va fotografiati in vesmintele locale, savurati băuturi răcoritoare, apă, ceai sau cafea. Încercaţi apoi plimbarile cu cămila. Atmosfera de noapte orientala este completata de o dansatoare din buricce prezintă un dans fascinant pe ritmul muzicii arabe. În timp ce vă relaxaţi în corturile beduine cu covor şi perne, degustati un delicios grătar, o cină tip bufet ce se serveste sub cerul înstelat.

Durata excursiei: 5 ore
Mijlocul de transport: local, autocar
Include: Aceasta excursie nu include masa
Tinuta recomandata: tinuta decenta
Atentionari suplimentare: este necesara o tinuta lejera si incaltaminte sport
Pret informativ: 75 USD/adult

 

Ferrari World – Yas Island Abu Dhabi

Ferrari World - Abu Dhabi este cel mai mare parc tematic interior, cu brandul Ferrari, 20 de plimbari si atractii inspirate de Ferrari si o colectie nepretuita de mai mult de 30 de Ferrari de epoca si contemporane. Oferind plimbari cu multa adrenalina, atractii de invatare distractive, potrivite pentru oaspetii de toate varstele si de un gust unic italian, prin restaurantele unice, Ferrari World Abu Dhabi este centrul de divertisment in familie din regiune.Fiecare plimbare incorporeaza proiectare si tehnologie Ferrari, oferind o experienta interactiva si implicarea multisenzoriala care aduce cu adevarat povestea Ferrari la viata. Ferrari World Abu Dhabi este una dintre caracteristicile semnarii Yas Island, o insula de 2500 hectare dedicate activitatilor recreative, divertismentului si stilului de viata.

Durata excursiei: 1 zi
Mijlocul de transport: local, autocar
Include: Aceasta excursie nu include masa
Tinuta recomandata: tinuta decenta
Atentionari suplimentare: pretul nu include transferul
Pret informativ: 150 USD/adult; 90 USD/copil

Vizita la Hotel Burj Al Arab cu cina la restaurantul Al Iwan

In inima celui mai inalt atrium din lume, flancat de coloane de aur si langa holul fantanii, este Al Iwan, unde va puteti bucura de gustul celor mai bune preparate din bucataria araba. Cu vederi spectaculoase la mare in timpul zilei, Al Iwan este transformat intr-o sala de mese intima pe timp de noapte, cu mese somptuoase si lumanari palpaitoare.

Durata excursiei: 3 ore
Mijlocul de transport: local, autocar
Include: cina
Tinuta recomandata: tinuta decenta, casual
Atentionari suplimentare: include cină – FARA BAUTURI
Pret informativ: 180 USD/adult; 110 USD/copil

 

Dhow Dinner Marina Cruise

Imbarcare pe un vas traditional Arabian Dhow. Urmeaza o croaziera de 2 ore in inima noului cartier Dubai Marina pe canalele dintre zgarie nori. Puteti admira cea mai noua zona a Dubaiului servind cina bufet la bordul vasului, ascultand muzica traditionala si admirand o voluptoasa dansatoare orientala. La iesirea spre mare puteti admira luminile stralucitoare ale Insulei Palmier

Durata excursiei: 3 ore
Mijlocul de transport: local, autocar
Include: cina
Tinuta recomandata: tinuta decenta, casual
Atentionari suplimentare: include cină – FARA BAUTURI
Pret informativ: 78 USD/adult; 65 USD/copil

 

Excursie de aventură cu balonul

Geografia Dubaiului şi clima sunt ideale pentru excursii cu balonul - acestea oferă o situaţie unică în cazul în care pasagerii pot experimenta deşertul, cum doar puţini l-au vazut - dintr-un balon cu aer cald uşor plutitor.Simţiţi aerul rece plutind la doar caţiva metri deasupra dunelor roşii, apoi veţi fi compleşiţi de peisajul fascinant ce se desfasoara sub balon. Vedeţi dunele gigant, peisajul selenar din Munţii accidentaţi Hajj la est, şi orizontul "secolului 21" din Dubai către vest, în timp ce vă ridicaţi mari în albastru imens al cerului din deşert.

Durata excursiei: 1/2 zi
Mijlocul de transport: local
Include: Aceasta excursie nu include masa
Tinuta recomandata: tinuta decenta
Atentionari suplimentare: sunt incluse bauturi nealcolice
Pret informativ: 300 USD/adult; 280 USD/copil

IMPORTANT!

Preturile excursiilor optionale sunt disponibile la destinatie si pot fi modificate functie de numarul persoanelor participante sau de alte modificari aparute la fata locului. Pentru orice nelamurire nu ezitati sa contactati ghidul insotitor.

ATENTIE! Tarifele excursiilor optionale sunt informative si se pot modifica.

Obiective turistice

Dubai

De ce Dubai ?

  • Capitala superlativelor: cea mai inalta cladire din lume – Burj Khalifa 828 m; singurul hotel de 7 stele din lume – Burj Al Arab (Turnul Arabesc);  cel mai mare acvariu cu rechini din lume de la Dubai Mall; cel mai mare spatiu comercial cu partia de schi acoperita
  • Insula Palmierului si insulele World, The Frame, Gradina Magica
  • Plaja exotica la Marea Arabiei si viata de noapte tumultoasa
  • Din ianuarie pana in februarie se desfasoara Festivalul Cumparaturilor „ Shopping Festival”

 

Dubai este fascinant prin cladirile inalte, unice in lume, hoteluri de lux si magazine opulente, Dubai este ca un magnet pentru turistii din lumea intreaga care vor sa descopere mirajul Emiratelor Arabe. In Dubai exista 3 situri arheologice: Al Ghusais, Al Sufooh si Jumeirah. Primele 2 au o istorie veche de 2000 de ani, iar Jumeirah expune artefacte din secolele 7 – 15.

 

Localizare: Dubai este capitala emiratului cu acelasi nume, unul din cele sapte ale Emiratelor Arabe Unite, fiind situat pe malul sudic al Golfului Persic. 

 

Informatii Geografice: Dubai este situat pe coasta Golfului Persic ale Emiratelor Arabe Unite şi este aproximativ la 16m deasupra nivelului mării. Emiratul Dubai se incvesineaza cu Abu Dhabi în sud, Sharjah în nord-est, şi Sultanatul Oman, în sud-est iar la vest are ca frontiera Golful Persic.

Clima: Vara incepe la mijlocul lunii aprilie, cand temperaturile variaza intre 30-32 grade Celsius. Intre lunile iunie – octombrie, temperatura variaza intre 35 – 40 grade Celsius. “Iarna” incepe in noiembrie, cand sunt zilele placute de toamna, cu temperaturi ce variaza intre 15 – 20 grade.

 

Gastronomie: In Dubai, mancarea este foarte ieftina, pretul unui meniu intr-un restaurant modest fiind de 5$. Aici veti gasi multe restaurante indiene, mancarea indiana fiind cea mai ieftina dintre toate, cu multe specialitati pentru vegetarieni.

 

Shopping: Dubai este considerat capitala shopping-ului din Orientul Mijlociu. Cu atat de multe centre comerciale si magazine elegante, este locul perfect pentru a gasi tot ce va trece prin cap, la preturi foarte mici. Negociatul face parte din distractia shopping-ului. Daca in buticuri, magazine cu electronice si supermarket-uri, preturile sunt fixe, in outlet-uri, negotul este un mod de viata.Cele mai populare cadouri sunt: ceainicurile de cafea arabice, sabii si cutite din argint sau alama, matanii, figurine din fildes, casete pentru bijuterii, cufere decorate cu lapis lazuli si alte pietre semi-pretioase, cupe din marmura, bijuterii din argint si aur, miniaturi din lemn si argint, covoare persane, mobila din lemn de trandafir si nuc, articole vestimentare si accesorii.Orasul este impartit in mai multe zone, toate caracterizate de cladiri inalte si peisaje impresionante: Al Barsha, Bur Dubai, Deira Dubai, Dubai Marina,

Jumeirah, Palm Jumeirah, Seikh Zayed.

Al Barsha  este  in apropiere de Emirates Mall – mall-ul renumit pentru partia de ski.

Bur Dubai  si Seikh Zayed  reprezinta CENTRUL “VECHI” al orasului.

Dubai Marina, Jumeirah, Palm Jumeirah  reprezinta zona noua a orasului.

Excursii optionale