Kae Beach Zanzibar Resort (Michamvi)

Zanzibar, Tanzania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului



Statiunea ofera simplitate si o atmosfera relaxanta in golful linistit Chwaka situat intr-o zona retrasa si conservata, care gazduieste specii endemice, cum ar fi antilopa dik-dik, pasari rare si o flora exotica.
Facilitati camere

Statiunea cuprinde 80 de camere confortabile si complet mobilate. Toate sunt dotate cu seif, aer conditionat, plasa de tantar, birou, terasa sau balcon, o sticla de apa gratuita pentru fiecare zi de cazare, mini frigider, facilitati pentru cafea si ceai, uscatot de par. Camerele sunt impartite in camere deluxe cu vedere la gradina, deluxe cu vedere la piscina, deluxe cu vedere la Oceanul Indian, deluxe pe malul marii si camere executive pe malul marii.

 

Facilitati hotel

Sansi Kae Beach Resort are o parcare privata gratuita, o piscina in aer liber, un centru de fitness si un bar. Se ofera divertisment de seara, precum si o receptie deschisa nonstop. Restaurantul Ngalawa este amplasat la umbra unui acoperis tipic Makuti, restaurantul principal este specializat in bucataria internationala si africana, iar mancarea este servita sub forma de bufet. O data pe saptamana, oaspetii pot descoperi aromele delicioase swahili care compun o cina tipica din Zanzibar animata de artisti locali. Pentru a completa experienta culinara, mancaruri vegetariene, o selectie proaspata de fructe de mare si carne sunt intotdeauna disponibile în bufet. Restaurantul Bahari este situat la primul etaj, deasupra Barului Bao, bucatarul prepara in bucataria deschisa un meniu zilnic, compus din mancaruri de casa si gratar proaspat. La acest restaurant este necesara o rezervare. 

 

Localizare hotel

Proprietatea este situata in Michamvi, la 3 minute de mers pe jos de plaja Michamvi Kae. Aeroportul se afla la o distanta de aproximativ 67 de km. Padurea Jozani este la un drum de 50 de minute cu masina de la hotel.