+40 251 412 036

L-V: 9:00 - 19:00
S: 9:00 - 13:00

Kavos Psarou Studios & Apartments, Zakynthos, Grecia

Descrierea Hotelului Kavos Psarou Studios & Apartments

Complexul Kavos Psarou Studios & Apartments, alcatuit din 8 studiouri si 2 apartamente, se afla la 260 de metri de plaja, intr-o zona linistita.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de facilitati de gratar, banci si mese din lemn, hamace in gradina, loc de joaca pentru copii, locuri de parcare gratuite.

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere prevazute cu acces gratuit la Wi-Fi, aer conditionat, paturi din fier forjat, bucatarie complet utilata, zona de luat masa, TV prin satelit, balcon. Unele camere au DVD player, seif si uscator de par.

Localizare

Kavos Psarou se afla intr-o gradina de maslini, la doar 50 m de mare si 260 m de plaja din Psarou, premiata cu ''Steagul Albastru''. Orasul Tsilivi, unde turistii pot profita de viata nocturna, se afla la 6 km, orasul principal si portul Zakynthos se afla la 12 km, iar aeroportul insulei Zakynthos este situat la 15 km.

Oferta

LA CERERE = Pentru aceasta oferta va putem comunica disponibilitatea in maxim 48 de ore din momentul in care faceti rezervarea online
DISPONIBIL = Pentru aceasta oferta avem locuri disponibile si va putem confirma disponibilitatea imediat dupa ce efectuati rezervarea online

Servicii incluse

Servicii neincluseConfigureaza oferta
Se verfica preturile. Va rugam asteptati!