PARK SIDE HOTEL

Side, Antalya, Turcia

-28% EARLY BOOKING
Felicitări! Ai prins una din cele mai bune oferte!
Inapoi la listare
Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Standard Room

  • 7 Nopți
  • All inclusive
  • AVION (Plecare din Cluj)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

954 €/pachet

DISPONIBIL

Descrierea Hotelului

Situat în centrul orașului Side, acest hotel oferă o zonă privată pe plaja la 5 minute de mers cu mașina. Acest hotel este situat la aproximativ 2 km de centrul istoric al orașului Side, unde oaspeții pot vizita faimosul Teatru antic Side și Templul lui Apollo.

Facilitati camere: Deschis în 1998 şi renovată în 2000, acest hotel include 2 cladiri fiecare cu 3 etaje şi un total de 88 camere si 11 apartamente. Camerele primitoare cu aer condiţionat sunt dotate cu o baie proprie, uscător de păr, o linie telefonică directă, TV satelit / cablu, minibar (contra cost), aer conditionat, închiriere seif şi un balcon. Apartamentele sunt echipate în mod similar şi vin cu doua dormitoare separate.

Facilitati hotel: În clădirea principală, oaspeţii vor găsi un hol cu un serviciu de recepţie de 24 de ore, seifuri, un birou de schimb valutar şi un lift. Alte facilitati includ un chioşc, un mini-market, un magazin, frizerie, un bar, o sala de jocuri şi TV şi restaurant a la carte cu highchairs pentru sugari. În plus, există un serviciu de spălătorie, asistenţă medicală şi un loc de joacă pentru oaspeţii tineri. Hotelul oferă de asemenea un serviciu de transfer gratuit la plaja. Oaspeții pot lua masa în restaurant și sa se bucure de acces complementar la internet wireless.