Royal Taj Mahal

Side, Antalya, Turcia

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Camera Dubla Superior

  • 7 Nopți
  • Ultra All Inclusive
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

1 278 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Plajă

Wi-Fi zone publice

Restaurant

Piscina

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Situată în Side (Antalya), această proprietate de 5 stele dispune de o zonă de plajă privată, piscină interioară și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Royal Taj Mahal includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Royal Taj Mahal sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de minibar și cană pentru preparare apă caldă. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Royal Taj Mahal oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Royal Taj Mahal dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Royal Taj Mahal amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Royal Taj Mahal organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

În grădina de la Royal Taj Mahal există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Royal Taj Mahal oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Royal Taj Mahal dispune de plajă privată.

Royal Taj Mahal se află la 5,6 km de Side și la 50 km de Aeroportul Antalya.

Cele mai apropiate atracții de Royal Taj Mahal sunt: Side Museum - 5,5 km, Portul Side - 5,5 km, Side Amphitheatre - 5,6 km.

Restaurante
  • Restaurant - Meniu: Bufet și à la carte
Împrejurimi

Puncte de interes

  • Side Museum - 5,5 km
  • Canionul Verde - 18 km
  • Titreyengol - 11 km
  • Cascada Manavgat - 10 km
  • Templul lui Apolo şi Atena - 5,7 km
  • Oraşul antic Side - 5,6 km
  • Side Amphitheatre - 5,6 km
  • Portul Side - 5,5 km

Aeroporturi în apropiere

  • Aeroportul Antalya - 50 km
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Divertisment de seară
Animatori
Darts
Biliard

Activități timp liber - sport

Sporturi nautice
Tenis de masa
Fitness

Dotări camere

Aer conditionat
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Balcon
Cadă spa
Fierbător
Canale prin satelit
Minibar
Mochetă
Telefon
Foehn
Vedere la mare
Baie cu cadă sau duș
Cadă cu hidromasaj
TV

Facilități copii

Babysitting
Club pentru copii
Loc de joacă în aer liber

Facilități proprietate

Recepție non-stop
Acces imediat la plajă
Wi-Fi zone publice gratuit
Spa/ centru wellness
Sala de fitness
Sala de conferinte
Magazine
Inchirieri auto
Seif
Lift
Camere pentru familie
Camere pentru nefumatori
Curăţătorie chimică
Spalatorie
Magazin de suveniruri
Camera pentru bagaje
Teren de tenis

Masă

Bar
Snack bar

Piscină & outdoor

Sezlonguri
Umbrele de soare
Gradina
Terasa
Aqua Park
Bar la piscină
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Piscină exterioară (deschisă în sezon)

Plajă

Plaja privata

Spa & wellness

Baie turceasca
Baie cu aburi
Masaj
Sauna