Hotel Santa Marina Ag. Nikolaos

Creta-Heraklion, Grecia

Vezi poze (00)

Descrierea Hotelului

Hotelul Santa Marina este un hotel deosebit de confortabil, aflat in apropierea statiunii Agios Nikolaos, unul din cele mai frumoase si populare orase din Creta, potrivit pentru nevoile şi bugetul tuturor turistilor.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie deschisa nonstop, gradina, piscina, restaurant propriu, bar, acces gratuit la Wi-Fi (la receptie), camera de joaca, biliard.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt echipate cu aer conditionat, balcon cu vedere spre gradina, TV prin satelit, minifrigider, baie privata cu uscator, baby cot si acces gratuit la Wi-Fi.

Localizare

Hotelul se afla la 600 m distanta de lacul statiunii Agios Nikolaos. Cel mai apropiat aeroport se afla la 60 km.


Facilitati copii

Hotelul oferă baby cot în cameră și scaune în restaurant.


Facilitati camere

Camerele dispun de aer condiţionat, balcon cu vedere la grădină, TV prin satelit, minifrigider, baie privată cu uscător de păr și Wifi gratuit.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția turiștilor recepţie deschisă 24 de ore, piscină, grădină, restaurant propriu, bar, wi-fi gratuit la recepţie. Oaspeții își pot petrece timpul în camera de joacă amenajată cu o multitudine de jocuri și billiard, sa


Plaja

Plaja publică cu nisip din Agios Nikolaos se află la 35 m de hotel. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă este de 8 euro/zi.


Localizare

Hotelul este situat la 600 de m de lacul din Agios Nikolaos, la 10 km de Elounda, aproape de taverne, restaurante, magazine. Hotelul a fost contruit în anul 1995 și a fost renovat în 2014. Aeroportul este situat la 60 km de hotel.


  • Aer conditionat in camera

  • Mini-bar / Mini-frigider

  • TV

  • Uscator de par

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Opționale

Gramvousa

Cea mai frumoasa plaja din Europa-nisip roz si ape turcoaz

Adulti: 70 euro

Copii: 36,00 euro

ATENTIE! Tarifele excursiilor optionale sunt informative si se pot modifica.