ZYA Regina Resort and Aqua Park (ex Regina Swiss Inn Resort)

Hurghada, Egipt

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Camera Dubla Garden View

  • 7 Nopți
  • All inclusive
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

758 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Piscina

Plajă

Wi-Fi zone publice

Parcare

Room service

Restaurant

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Situat în Hurghada, Zya Regina Resort And Aqua Park se află la 400 m de plaja El Sakia și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Facilitățile de la Zya Regina Resort And Aqua Park includ sală de fitness și business center. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 417 camere. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Camerele luminoase de la Zya Regina Resort And Aqua Park sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Toate camerele spațioase de la Zya Regina Resort And Aqua Park au zonă de relaxare. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Zya Regina Resort And Aqua Park oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și italiană sunt oferite zilnic la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Zya Regina Resort And Aqua Park oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există 3 piscine în aer liber cu tobogane cu apă pentru cei dornici de distracție.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Zya Regina Resort And Aqua Park amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Zya Regina Resort And Aqua Park organizează discotecă și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness, aerobic, squash și tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Zya Regina Resort And Aqua Park este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de snorkelling.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Zya Regina Resort And Aqua Park oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Zya Regina Resort And Aqua Park dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Hurghada, situat la o distanță de 6 km.

Cele mai apropiate atracții de Zya Regina Resort And Aqua Park sunt: Noul port de agrement - 500 m, Star Fish Restaurant - 800 m, Hurghada Centru - Piața Saqqala - 1,0 km.

Restaurante
  • Il Foro - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
  • El-Zahra - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Discotecă
Divertisment de seară
Darts
Biliard
Animatori

Activități timp liber - sport

Windsurfing
Tenis de masa
Tenis de camp
Squash
Sporturi nautice
Snorkelling
Fitness
Aerobic

Dotări camere

Vedere la piscină
Vedere la grădină
Balcon
Fierbător
Canale prin cablu
TV
Telefon
Seif
Minibar
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat
Baie cu dus

Facilități copii

Tobogane cu apă
Tobogan cu apă
Piscina pentru copii
Bufet pentru copii
Babysitting
Loc de joacă în aer liber
Club pentru copii

Facilități proprietate

Magazin de suveniruri
Închiriere echipament tenis
Sala de conferinte
Business centre
Curăţătorie chimică
Spalatorie
Calcatorie
Terasa
Parcare pe stradă
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
Sala de fitness
Spa/ centru wellness
Plajă
Acces imediat la plajă
Seif
Lift
Bancomat
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Concierge
Recepție non-stop

Masă

Meniu bufet
Meniu à la carte
Mic dejun tip bufet
Meniuri pentru diete speciale
Room service
3 baruri
2 restaurante

Piscină & outdoor

3 piscine exterioare
Gradina
Terasa
Prosoape pentru piscină
Umbrele de soare
Sezlonguri
Bar la piscină

Plajă

Bar pe plaja
Prosoape de plaja
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plaja privata

Spa & wellness

Sala de fitness
Coafor
Manichiură & pedichiură
Servicii de înfrumusețare
Lounge SPA
Sauna
Masaj
Baie cu aburi
Baie turceasca
Pachete Spa
Tratamente faciale
Tratamente corporale
Jacuzzi