Melissa Residence Boutique Hotel

Kemer, Antalya, Turcia

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Piscina

Plajă

Wi-Fi zone publice

Parcare

Restaurant

Room service

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Melissa Residence Hotel este o proprietate de 3 stele care se află în Kemer (Antalya), la o distanță de 950 m de plaja Merkez Bati Public și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Melissa Residence Hotel includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Camerele luminoase de la Melissa Residence Hotel sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Melissa Residence Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Bucătăria turcească de la Melissa Residence Hotel propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber cu tobogan cu apă, pentru cei dornici de distracție.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Melissa Residence Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Melissa Residence Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată, prevăzută cu tobogane cu apă.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift, un seif și un lounge cu televizor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Melissa Residence Hotel dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Melissa Residence Hotel se află la 7,9 km de Phaselis și la 42 km de Aeroportul Antalya. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Melissa Residence Hotel sunt: Portul de agrement Marina - 1,4 km, Tahtali 2365 - 9,1 km, Canionul Goynuk - 10,0 km.

Restaurante
  • Restaurant - Bucătărie: turcească, Meniu: bufet
Facilitati

Activități timp liber - sport

Tururi cu bicicleta
Fitness

Dotări camere

Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Balcon
Baie cu cadă sau duș
Canale prin satelit
Minibar
Pardoseală de lemn sau parchet
Seif
Telefon
Foehn
Vedere la grădină
Vedere la munte
Vedere la oraș
Vedere la piscină
Aer conditionat
TV
Baie cu dus

Facilități copii

Piscina pentru copii
Tobogan cu apă

Facilități proprietate

Acces imediat la plajă
Plajă
Terasa
Închirieri biciclete
Wi-Fi zone publice gratuit
Parcare pe stradă
Spa/ centru wellness
Sala de fitness
Transfer la/ de la aeroport
Inchirieri auto
Seif
Lift
Camere pentru familie
Camere pentru nefumatori
Tv în spațiile comune
Recepție non-stop
Schimb valutar
Boutique hotel

Masă

Bar
Restaurant
Room service

Piscină & outdoor

Terasa
Gradina
Umbrele de soare
Bar la piscină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Sezlonguri

Plajă

Plaja privata
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă

Spa & wellness

Pachete Spa
Lounge SPA
Baie turceasca
Baie cu aburi
Cadă cu hidromasaj
Jacuzzi
Masaj
Sala de fitness
Sauna