SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA

Side, Antalya, Turcia

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Wi-Fi camere

Plajă

Wi-Fi zone publice

Parcare

Room service

Restaurant

Piscina

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Situat în Side (Antalya), Side Alegria Hotel & Spa se află la 200 m de plaja cu nisip/ pietriș și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Facilitățile de la Side Alegria Hotel & Spa includ sală de fitness și business center. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 297 camere. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele de la Side Alegria Hotel & Spa sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Side Alegria Hotel & Spa oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și italiană sunt oferite zilnic la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 4 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară și 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Acestea sunt prevăzute cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu bar, unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Side Alegria Hotel & Spa dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Side Alegria Hotel & Spa amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Side Alegria Hotel & Spa organizează discotecă și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Side Alegria Hotel & Spa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de pescuit. Side Alegria Hotel & Spa oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată, prevăzută cu tobogane cu apă.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Side Alegria Hotel & Spa poate furniza informații turistice.

Side Alegria Hotel & Spa dispune de plajă privată cu nisip și pietriș. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Side Alegria Hotel & Spa se află la 8 km de Orașul Manavgat și la 52 km de Aeroportul Antalya. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Restaurante
  • Restaurant 3 - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
  • Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
  • Restaurant 2 - Bucătărie: turcească, Meniu: à la carte
Împrejurimi

Puncte de interes

  • Orașul Manavgat - 8 km

Plaje în vecinătate

  • Plajă proprie cu nisip/ pietriș - 200 m
  • Kumkoy Beach - 650 m

Aeroporturi în apropiere

  • Aeroportul Antalya - 52 km
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Discotecă
Divertisment de seară
Pescuit
Darts
Cameră de jocuri
Biliard
Animatori

Activități timp liber - sport

Tururi cu bicicleta
Tenis de masa
Scufundări
Fitness

Dotări camere

Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
TV
Telefon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat

Facilități copii

Tobogan cu apă

Facilități proprietate

Magazin de suveniruri
Tv în spațiile comune
Închirieri biciclete
Sala de conferinte
Business centre
Curăţătorie chimică
Spalatorie
Calcatorie
Terasa
Transfer la/ de la aeroport
Inchirieri auto
Parcare pe stradă
Parcare la proprietate
Wi-Fi zone publice gratuit
Zonă pentru fumători
Camere pentru nefumatori
Sala de fitness
Spa/ centru wellness
Plajă
Acces imediat la plajă
Seif
Bibliotecă
Magazine
Lift
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Birou de turism
Recepție non-stop

Masă

Meniu bufet
Meniu à la carte
Mic dejun tip bufet
3 restaurante
Room service
Snack bar
4 baruri

Piscină & outdoor

Gradina
Terasa
Aqua Park
Prosoape pentru piscină
Umbrele de soare
Sezlonguri
Bar la piscină
Piscină încălzită
Piscină interioară (deschisă în sezon)
2 piscine exterioare

Plajă

Plajă - la 200 m
Bar pe plaja
Plajă cu nisip/pietriș
Prosoape de plaja
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plaja privata

Spa & wellness

Sala de fitness
Lounge SPA
Sauna
Solar
Masaj
Baie cu aburi
Baie turceasca
Pachete Spa
Jacuzzi
Cadă cu hidromasaj