Grand Oasis Cancun

Cancun, Mexic

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Camera Dubla

  • 8 Nopți
  • All inclusive
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

3 498 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Acest complex de agrement all inclusive se află pe o plajă privată si pune la dispoziție un centru spa, terenuri de tenis si o piscină in aer liber, amplasată in grădini tropicale. Centrul orasului Cancún se află la 15 km.

Fiecare cameră de la Grand Oasis Cancun oferă vedere la grădini sau la mare. Toate camerele includ aer conditionat, minibar, cutie de valori si TV cu ecran plat si canale prin cablu.

Oferind o varietate mare de opțiuni de luat masa, Grand Oasis are 8 restaurante, printre care restaurante mexicane si mediteraneene, un bufet international si un bar de sushi. Printre cele 9 baruri se numără baruri amplasate pe plajă și la piscină, lounge-uri și un club de noapte.

Hotelul organizează spectacole live, festivaluri de muzică si programe de animație cu desfășurare continuă. In apropiere există magazine, discoteci și restaurante, precum si o plajă lată cu nisip. Personalul multilingv poate ajuta oaspetii cu organizarea de diferite activităti si excursii. De asemenea, complexul poate aranja, contra cost, un serviciu de transfer la Aeroportul Cancun, aflat la 20 de minute de mers cu masina.