Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park

Hurghada, Egipt

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Standard Pool or Lagoon Room

  • 7 Nopți
  • All inclusive
  • AVION (Plecare din Iasi)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

783 €/pachet

DISPONIBIL

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Room service

Restaurant

Activități timp liber - sport

Spa & wellness

Parcare

Piscina

Plajă


Amplasată în Hurghada, Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park este o proprietate de 4 stele care oferă plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare și 4 piscine exterioare. Facilitățile de la Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 1214 camere. Camerele confortabile de la Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park oaspeții au la dispoziție 8 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională, italiană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Pizza este de asemenea o opțiune culinară pentru cei gurmanzi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile mai multe baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa la baia cu aburi. Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park are în dotare jacuzzi. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de coafor. În cadrul proprietatății există 4 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park amatorii de divertisment pot juca darts, biliard, boccia sau tenis de masă. Cei care iubesc apa pot opta pentru plimbări cu barca. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – aerobic, volei și fitness pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. La proprietate se poate juca de asemenea squash. Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea practicării de sporturi nautice și organizării de sesiuni de scufundări.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park dispune de plajă privată cu nisip și corali. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la o distanță de 12 km.

Cele mai apropiate atracții de Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park sunt: Hurghada - 1,0 km, Scuba Hurghada Dive Center - 2,6 km, Hurghada Marina - 3,9 km.

Restaurante
  • Dana - Bucătărie: internațională, Meniu: bufet
  • Andalusia - Bucătărie: internațională, Meniu: bufet
  • Mirette - Bucătărie: internațională, Meniu: bufet
  • Layalina - Bucătărie: orientală, grill, Meniu: à la carte
  • Chopsticks - Bucătărie asiatică, Meniu: à la carte
  • Al Dente - Bucătărie: italiană, pizza, Meniu: à la carte
  • Orca - Bucătărie: fructe de mare, Meniu: à la carte
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Boccia
Animatori
Biliard
Darts
Muzică/ spectacole live
Divertisment de seară
Seri cu cină tematică
Aqua Aerobic
Plimbări cu barca
Plimbări cu barca (cost suplimentar)

Activități timp liber - sport

Polo
Fitness
Aerobic
Scufundări
Snorkelling
Sporturi nautice
Squash
Tenis de camp
Tenis de masa
Volei pe plaja
Parasailing

Dotări camere

Aer conditionat
Telefon
Baie cu cadă sau duș
TV
Foehn
Curățenie în cameră - zilnic
Seif
Balcon
Pardoseală de gresie/ marmură
Vedere la grădină
Vedere la mare
Vedere la piscină
Minibar

Facilități copii

Tobogane cu apă
Club pentru copii
Animatori
Zonă de joacă interior
Piscina pentru copii
Paturi bebeluși
Scaun înalt pentru copii

Facilități proprietate

Recepție non-stop
Concierge
Magazine
Bancomat
Plajă
Acces imediat la plajă
Camere pentru familie
Facilități spa
Parcare la proprietate
Spalatorie
Terasa
Sala de conferinte
Curăţătorie chimică
Teren de tenis
Închiriere echipament tenis
Asistenta medicala

Masă

Room service
8 restaurante
Meniu à la carte
Meniu bufet
Baruri

Piscină & outdoor

Sezlonguri
Prosoape pentru piscină
Umbrele de soare
Aqua Park
Terasa
Gradina
4 piscine exterioare

Plajă

Plajă - la 20 m
Plajă cu nisip (lagună)
Plajă cu nisip/ corali
Plaja privata
Șezlonguri sau paturi de plajă
Umbrele de plajă
Prosoape de plaja
Ponton

Spa & wellness

Baie cu aburi
Jacuzzi
Coafor
Sala de fitness
Calatorii in perioada 01.03.2024 - 31.03.2024 • 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise. Calatorii in perioada 01.04.2024 - 31.10.2024 • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024