SORRENTO 2021 - Vacanta de 5 stele pe taramul livezilor de lamai

Italia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Itinerariu



ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:30, pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air spre Napoli cu decolare la ora 15:55. Sosire pe aeroportul din Napoli la ora 16:50 si transfer la hotel. Sosire si cazare la Grand Hotel La Pace 5* sau similar situat in Sant Agnello, in imediata vecinatate a orasului Sorrento. Cina la hotel.


ziua 2

Mic dejun. Excursie optionala la Pompeii, oras opulent din antichitate, ce a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Vizita la Pompeii ne ofera informatii importante despre modul de viata din antichitate. Dupa Pompeii vom face o ascensiune pe vulcanul Vezuviu (ascensiunea catre crater este posibila in functie de conditiile meteo). Intoarcere la hotel in Sorrento, cina si cazare.


ziua 4

Mic dejun. Excursie optionala la Capri, numita si insula de vis datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Vom vizita Anacapri unde veti putea vizita renumita Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. Cina si cazare la hotel in Sorrento.


ziua 3

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala pe parcursul careia vom vizita cateva dintre cele mai renumite orase de pe Coasta Amalfitana, situate pe cel mai spectaculos traseu din Europa. Vom face o scurta oprire pentru fotografii in Positano, singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical, oras plin de culoare care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului la dolce vita, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. In continuare ne oprim in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica sa catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat suspendat intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de la inaltime. Intoarcere in Sorrento. Cina si cazare la hotel.


ziua 5

Mic dejun. Caserta este renumita pentru incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul, bogat in candelabre, ornamente aurite si tapiserii impresionante are 1200 de camere si 1790 ferestre. Constructia palatului a inceput in anul 1752 sub supravegherea arhitectului Luigi Vanvitelli si s-a incheiat in 1847 cand a fost finalizata sala tronului. Cina si cazare la hotel in Sorrento.
ziua 6

Mic dejun la hotel. Optional, se poate organiza un tur de oras in Napoli (aceasta excursie se poate realiza doar cu participarea intregului grup) si transfer la aeroportul din Napoli pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air cu decolare la ora 17:40. Sosire in Bucuresti la ora 20:35.