TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI
www.tropicaltour.ro


 

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.tropicaltour.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.tropicaltour.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest website este detinut si administrat de S.C. TROPICAL TOUR S.R.L.

Agentia de turism Tropical Tour nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.


Drepturile utilizatorului:

 Utilizatorul www.tropicaltour.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Continutul site-ului este proprietatea Tropical Tour S.R.L. si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii.


Obligatiile utilizatorului www.tropicaltour.ro:

 Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

Utilizatorul www.tropicaltour.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul www.tropicaltour.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.tropicaltour.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre  Tropical Tour la adresa office@tropicaltour.ro


 

Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.tropicaltour.ro ;

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Tropical Tour si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor.

Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare.

Tropical Tour nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport/ terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii dvs. pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Tropical Tour pentru detalii complete.


 

Anulari/ Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic Tropical Tour despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/ modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Tropical Tour sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Tropical Tour sau Furnizorul nu pot anula/ modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Tropical Tour isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.


 

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Tropical Tour.

In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs. Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

Tropical Tour sau Furnizorul nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

 

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

Banca::UniCredit Bank

IBAN RON: RO16BACX0000001435352000

Banca::UniCredit Bank

IBAN EURO: RO86BACX0000001435352001

Banca::Trezorerie

IBAN RON: RO70TREZ2915069XXX005639

 

Plata in numerar se poate face in LEI, EUR sau USD:

 

 In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in sediul agentiei de turism Tropical Tour.

Agentia de turism Tropical Tour detine echipamente POS instalate de UniCredit Bank.

 

 Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acestora. Mai multe detalii aici: www.tropicaltour.ro/tichete-vouchere-de-vacanta


 

Clauze de neraspundere;

 Site-ul www.tropicaltour.ro este un site cu continut informativ. Tropical Tour nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

Tropical Tour nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Tropical Tour.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Tropical Tour.

Tropical Tour nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana/ entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.tropicaltour.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Tropical Tour actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.

Tropical Tour nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.


 

Modificari in termenii si conditiile de utilizare;

 Tropical Tour poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate. Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Tropical Tour si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.tropicaltour.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.