Angely

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Dubla

  • 5 Nopți
  • INDIVIDUAL

TOTAL DE PLATĂ

1 017 Lei/sejur

DISPONIBIL

Descrierea Hotelului


Informatii
Hotel Angely este situat pe faleza nord a statiunii, pe strada Grivita nr 53, se afla la 50 m distanta de plaja.
Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta aTaxa de promovare a orasului Eforie Norda in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.

Dotari si servicii
Construit in anul 2008, reamenajat in 2021, ofera turistilor 25 de camere duble (matrimoniale sau twin) si 8 camere triple. Hotelul dispune de doua cai de acces; una la faleza prin terasa cu piscina, a doua pe strada paralela (str Grivitei) unde se afla receptia.
Facilitati hotel: terasa cu piscina, spatiu de joaca si agrement pentru copii, sistem de monitorizare video, sala de distractie cu biliard si tenis de masa.
Turistii cazati la hotel Angely beneficiaza de sezlonguri gratuite perioada 01.07-31.08

Servicii cu plata: parcare (locuri limitate)
Animale de companie:Accesul nu este permis.

Servicii masa
Fara servicii de masa.

Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv, mini frigider, grup sanitar cu dus si uscator de par, internet wi-fi gratuit.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
Copii pana in 10 ani beneficiaza de cazare gratuita alaturi de parinti (fara pat suplimentar).Daca se doreste pat suplimentar se achita pret de camera tripla. Al doilea copil in camera necesita pat suplimentar(camera tripla).