Parang

Baile Olanesti, Jud. Valcea, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Hotelul este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti, un oras bogat prin istorie si printr-un turism prosper.
Hotelul dispune de o parcare proprie, cu o capacitate de 40 de locuri, pentru parcare nu se percepe taxa, restaurant, baza de tratament.
La 50 m de hotel, Primaria orasului are amenajata o parcare cu plata cu o capacitate de 200 locuri.
Masa se poate servi in cele 2 restauranete:
- Restaurant Parang - Dietetic, cu o capacitate de 420 locuri (toate locurile een saloane) aflat la mezaninul hotelului, fiind folosit pentru servirea mesei in regim DIETA, conform prescriptiei medicale.
- Restaurant Parang - Clasic, cu o capacitate de 420 locuri (din care 320 een saloane si 100 pe terasa acoperita), aflat la parterul hotelului, restaurantul fiind folosit pentru servirea mesei in regim CARD VALORIC.

Hotelul dispune de camere de 2*, 3*.
- camere 2* sunt situate in corpurile  C1 si C2 si dotate cu TV, telefon, grup sanitar propriu
In cazul in care se solicita racitor pentru camerele de 2* se achita o taxa suplimentara de 5 lei/zi. Pentru camerele cu balcon se achita supliment de 20 lei/camera/zi.
- camere 2* lux sunt situate in corpul  D1 si dotate cu TV, telefon, grup sanitar propriu, racitor.  Camerele din acest corp nu  au balcon si nu exista posibilitatea de adaugare pat suplimentar
- camere 3*sunt situate in corpul A1 - dotate cu TV, telefon, grup sanitar propriu si racitor.
In acest corp nu toate camere au balcon, repartizarea se face in functie de disponibilitatea la momentul cazarii.

Baza  medicala proprie a hotelului aflata in incinta hotelului are o suprafata de 580 mp si poate asigura zilnic un numar de 1448 de proceduri medicale printre care:
- bai cu bule si dus subacvatic, bai galvanice, bai minerale, bai de plante
- injectii cu apa minerala, curent diadinamic, ionizari, solux, interdin
- stereodinatar, ultrasunete, impachetari cu parafina, masaj, aerosoli
- magnetodiaflux, ultraviolete, unde scurte, laser
In baza de tratament sunt asigurate tratamente pentru afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni respiratorii, afectiuni dermatologice si afectiuni asociate.
Baza de tratament dispune de spatii amenajate special si aparatura medicala  pentru asigurarea urmatoarelor tratamente: hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie.
Contra cost, turistii pot solicita efectuarea unor proceduri de wellness: dus subacval, bai cu bule, bai cu plante, masaj si reflexoterapie, impachetari cu parafina. 
Documente necesare pentru efectuarea tratamentului: - bilet de trimitere de la medicul de famile / medicul specialist - card de sanatate activat sau adeverinta de la Casa de Sanatate Judeteana - adeverinta de salariat / cupon de pensie / certificat de nastere in cazul copiilor.
Zilele in care se efectueaza proceduri in  baza de tratament sunt de  Luni  pana Vineri.

Taxa de igienizare de 10 lei/persoana/sejur nu este inclusa in tarifele de cazare, aceasta se achita separat la receptie.