PENSIUNEA POPASUL DIN DEAL

Ocna Sugatag, Jud. Maramures, Romania

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului


Situata in centrul Maramuresului, in Ocna Sugatag, pensiunea Popasul din Deal este alegerea perfecta pentru un sejur in Maramures: statiunea cu tratament balnear la 500 metri distanta, partiile de schi din Cavnic la doar 20 de minute, bisericile din lemn patrimoniu UNESCO in apropiere.


Facilitati camere: Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Popasul din Deal ofera 14 de locuri de cazare in 2 apartamente, 5 camere duble si 2 camere single. Camerele sunt moderne si dotate cu baie proprie cu dus, TV si frigider.


Servicii masa: Turistii pot servi masa in restaurantul pensiunii, acesta avand o capacitate de 60 de locuri si servind preparate din bucataria traditionala romaneasca, precum si din bucataria internationala.

Piscine: piscina cu apa dulce, piscina cu apa sarata, jacuzzi (toate in interior) - acces gratuit pentru oaspeii cazai la pensiune. Sezlonguri pentru plaja in sezonul estival, gratuite. Program piscine si jacuzzi: 09:00-21:00.
La Popasul din deal sunt o multime de activitati pe care le poti face. Terenul de sport este pregatit intotdeauna pentru cei care vor sa faca miscare, pasionati fie de fotbal, fie de baschet.


Relaxare si activitati: piscina cu apa dulce, piscina cu apa sarata (ambele in interior), teren sport multifuncional (handbal, fotbal, baschet, volei, tenis) cu teren sintetic si nocturna, tenis de masa, loc de joaca amenajat pentru copii - tobogan, leagan, foisor de lemn cu barbeque, masa si bancue, tratament balnear, fitoterapie, reflexoterapie, masaj terapeutic, presopunctura in colaborare cu Cabinetul de intreinere corporala MiniSpa Rodica, excursii la cerere la obiective turistice din Maramures, cu microbus, transport si catering la partiile de schi din Cavnic, inchiriere biciclete.


Nu se accepta: animale de companie, fumatul in spatiile inchise, alimente aduse din afara pensiunii.