Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului

Facilități de top

Piscina

Wi-Fi zone publice

Parcare

Restaurant

Plajă

Activități timp liber - sport


Politia este o proprietate de 3 stele situată în Agios Nikitas (Lefkada) care oferă camere cu vedere la mare, un restaurant, o piscină în aer liber și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 32 camere. Camerele luminoase de la Politia sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la piscină. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Politia oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Politia este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor.

Politia are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 36 km.

Cele mai apropiate atracții de Politia sunt: Alikes - 10,0 km, Muzeul de Arheologie din Lefkada - 11,0 km, Piața Marka - 11,0 km.

Restaurante
  • Restaurant - Meniu: à la carte
Facilitati

Activități timp liber - sport

Tururi cu bicicleta

Dotări camere

Vedere la piscină
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
TV
Telefon
Seif
Foehn
Baie cu dus
Aer conditionat
Vedere la mare

Facilități proprietate

Închirieri biciclete
Terasa
Inchirieri auto
Parcare la proprietate
Wi-Fi zone publice gratuit
Seif
Tv în spațiile comune

Masă

Bar
Restaurant
Mic dejun tip bufet
Meniu à la carte

Piscină & outdoor

Umbrele de soare
Sezlonguri
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Terasa

Plajă

Șezlonguri sau paturi de plajă
Umbrele de plajă
Plajă publică
Plajă - la 1,5 km
Plajă - la 700 m

Opționale

Excursii optionale Lefkada - tarife orientative

PREVEZA si PARGA, doua superbe orase Grecesti in stil Venetian,construite pe malul Marii Ionice

 Mergem in centru vechi al Prevezei, sa vizitam biserica (SEC.17) Sf.Haralambie, protectorul peninsulei, shopping in centrul vechi, vizitarea unei fabrici de ulei extra virgin cu degustare si vanzare la pret de producator. Favem turul Pargai cu trenuletul, (8 euro) si ne putem bucura privirea de cele mai frumoase plaje, apoi  trecem prin livezi de lamai si maslini si mergem inclusiv la Castelul lui Ali Pasa, de unde putem avea o vedere superba de sus catre oras si mare. Apoi avem vizitarea Catelului Venetian din Parga, construit in sec XI-lea cu o impresionanta vedere catre Marea Ionica si catre biserica PANAGHIA,ce este situata pe insula vis-a-vis de port (intrare la castel este libera), timp liber pentru fotografii si oras, timp liber pentru pranz si pentru plaja - 30 euro/persoana.

 

PE URMELE LUI PASA ALI IN IOANNINA mergem sa vizitam moscheea lui Pasa Ali in Ioannina (2 euro), unde sultanul isi are si mormantul alaturi de sotia sa.Trecem cu vaporul Lacul Pamvotida (4 euro/pers) catre insula unde Pasa Ali a trait si unde a fost si decapitat (intrare) si tot aici vedem un filmulet despre  moartea Kiriei Frusiny, cea mai ravnita femeie de la vremea respectiva si una dintre nurorile lui.  Pe insula puteti lua pranzul la o taverna pe malul lacului (contra-cost), oferindu-va mancare specifica regiunii.

Apoi timp liber in orasul Ioannina care este capitala regiunii Epirusului, de unde va puteti cumpara haine de marca, bijuterii lucrate manual si produse naturale. Ultima oprire este in tinutul dintre munti si anume in Metsovo, o zona cu Aromani, de unde va puteti cumpara cel mai bun cascaval, branzeturi, paste facute in casa si vinuri traditionale din Metsovo si vizitarea Manastirii Agia Paraschievi.  - 40 euro/ persoana.

 

CROAZIERA  INSULELE  IONICE-KEFALONIA SI ITHAKA - se face oprire pe una dintre cele doua plaje premiate in Grecia, Plaja Egremni sau Porto Katsiki, apoi se viziteaza orasul de lux Fiscardo din Kefalonia, baie in Ithaka, fotografii in pestera Papanikolis, baie si turul insulei Scorpios,insula celui mai bogat om al sec al-XX-lea,Onassis si Insula privata Madouri - mancare, o bautura inclusa si transport autocar incluse - 35 euro.

 

CROAZIERA BEAUTIFUL ISLAND–cea mai relaxanta si de neuitat. Fotografii in Pestera Papanikolis. Apoi mergem catre satul traditional  Spartohori din cea mai mare insula din interiorul Lefkadei, in insula Meganissi, de unde vom avea cea mai frumoasa panorama de pe insula si cele mai frumoase fotografii si tot de aici va puteti cumpara suveniruri sau savura mancaruri traditionale alaturi de o bere rece, admirand marea de la terasele tavernelor.  Mergem sa ne relaxam, sa facem baie si sa facem gratar pe plaja. Oprim in spatele insulei Scorpios si ne intoarcem usor catre Nidri - 35 euro de persoana.

 

PAXOS-ANTIPAXOS-NOU IN LEFKADA-  plecarea se face din LEFKADA către portul din Parga de unde o să ne îmbarcăm pentru a naviga pe mare, într-o frumoasă cruazieră către două insule din Marea Ionică, Paxox-Antipaxos. Vom înnota pe plaja din Voutoumi, apoi mergem către Peșterile Albastre și ultima oprire o să fie în capitala insulei  Paxos,unde o să aveți pauză pentru suveniruri și pentru prânz (nu este  inclus în preț).

 

LEFKAS SHOPPING SI CINA ROMANTICA BY NIGHT- Plecam de la hotel spre frumosul oras Lefkas unde veti merge pe stradutele inguste in stil Venetian, pentru a face cumparaturi. Vizitam si Manastirea Faneromeni si gradina zoologica din curtea manastirii. Apoi  putem servi  un pestela gratar la una dintre tavernele de pe malul marii - 25 euro de persoana.

 

SEARA GRECEASCA CU MUZICA LIVE- transportul cu vaporul, mancarea, dansul, bautura si transportul sant incluse in pret.

Seara Greceasca in Insula Meganisi la Lakis Taverna – 45 euro de persoana.

 

*Pentru zonele Vassiliki si Agios Nikitas se achita transferul pana in Nidri: 20 euro/ pers (dus-intors), aceasta realizandu-se la un minim de 4 persoane inscrise.

*Pentru zonele : Lefkas,Ligia, Nikiana : 10 euro/ pers.(dus-intors)

*Pentru zonele : Perigiali :5 euro/ pers (dus-intors)

*Pentru zona:  Nidri: nu se face transfer ,excursiileoptionale  se fac  cu plecare din Portul Nidri (croaziere) sau pentru excursiilecu autocarul cu pornirede  la Biblos(loc. Nidri).

*Acest transfer se face la solicitarea expresa a turistului

 

EXCURSIILE sunt organizate de agentia locala.

* Veti fi insotiti de un ghid  roman, pe parcursul excursiei

* Pentru fiecare excursie veti primi o chitanta cu ora si locul de plecare, chitanta pe care trebuie sa o  prezentati in ziua plecarii,ghidului care va insoteste,sau pe vapor,altfel nu veti putea beneficia de excursia respectiva.

 

ATENTIE! Tarifele excursiilor optionale sunt informative si se pot modifica.