BEGONVILLE HOTEL

Marmaris, Turcia

Vezi poze (00)

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Descrierea Hotelului



Hotelul Begonville are o piscină în aer liber, facilități spa și WiFi gratuit. Oferă camere cu aer condiționat, televizor și balcon. Camerele Hotelului Begonville au mobilier modern. Printre facilitățile standard se numără și o baie privată cu uscător de păr. Situat la doar 3 km de portul din Marmaris, hotelul se află la 15 minute de mers cu mașina de Parcul Național Marmaris. Aeroportul din Dalaman se găsește la 95 km.
Facilitati Camere

Camerele Hotelului Begonville au mobilier modern. Printre facilitățile standard se numără și o baie privată cu uscător de păr.

Localizare

Situat la doar 3 km de portul din Marmaris, hotelul se află la 15 minute de mers cu mașina de Parcul Național Marmaris. Aeroportul din Dalaman se găsește la 95 km.

Facilitati Hotel

În fiecare zi este servit un mic dejun tip bufet. Oaspeții pot savura o varietate de mâncăruri locale și internaționale la bufetul-restaurant. Barul servește băuturi alcoolice și răcoritoare.

Facilitățile spa includ baie turcească, saună și sală de fitness; pot fi oferite și servicii de masaj. La Hotelul Begonville puteți juca biliard, darts și tenis de masă.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din