Ukino Palmeiras Village - Family Resort

Faro, Portugalia

Camere disponibile

  • CAMERA 1

Quad Standard Room (LateralSeaView)

  • 7 Nopți
  • All inclusive
  • AVION (Plecare din Bucuresti)
  • Conditiile ofertei

TOTAL DE PLATĂ

2 378 €/pachet

DOAR LA CERERE

Descrierea Hotelului



Ukino Palmeiras Village - Family Resort este situat in Porches, la doar 300 de metri de plajă. Proprietatea include piscine in aer liber pentru adulți și copii, un club pentru copii și un centru de fitness.

Toate camerele au aer condiționat, TV prin satelit și baie privată cu uscător de păr. Unele camere au vedere laterală la mare.

Ukino Palmeiras Village - Family Resort are 3 restaurante cu preparate din bucătăria japoneză, braziliană și mediteraneană. Pentru mai multe opțiuni, restaurante locale sunt disponibile la 400 de metri de proprietate.

Hotelul are un bar la piscină, unde băuturi și cocktailuri sunt servite pană la orele tarzii ale nopții. De asemenea, la bar se oferă divertisment de seară. Oaspeții se pot relaxa pe terasa la soare. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un centru de fitness.

Pentru pasionații de golf, există mai multe terenuri de golf de calitate din care să aleagă, la 10 minute de mers cu mașina de proprietate. Albufeira, cu plaje precum celebra plajă Falésia, este la 30 de minute de mers cu mașina.

Aeroportul Internațional Faro se află la 45 de minute de mers cu mașina de Ukino Palmeiras Village - Family Resort.